Връзката между захарта и туморите

Връзката между захарта и туморите

В последните няколко години обаче редица изследвания установяват една непозната връзка. Нарастването на злокачествените тумори е пряко повлияно от глюкозата в организма ни.

1

Вреди от захарта

Вреди от захарта - най-новите теми, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Вреди от захарта от Ezine.bg. Обзор на статиите за Вреди от захарта. Online сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Вреди от захарта.
Вреди от захарта - Това ще ви накара завинаги да спрете захарта!

Това ще ви накара завинаги да спрете захарта!

10.03.20180832

Захарта е сред най-употребяваните в кулинарията продукти. Почти няма десерти, печива и безалкохолни напитки, които да не съдържат този подсладител.

Вреди от захарта - Как да откажем децата си от сладкото?

Как да откажем децата си от сладкото?

01.05.20170467

Въпреки предупреждения на всевъзможни експерти, като че ли родителите все още не осъзнават какъв огромен риск носи захарта за техните деца. Днешните хлапета сякаш са пристрастени към сладкото, а възрастните не знаят как да променят положението

Вреди от захарта - Феноменът Захарно лице заплашва феновете на сладкото

Феноменът Захарно лице заплашва феновете на сладкото

23.05.20160465

Повечето хора знаят, макар и да не обръщат нужното внимание, че прекаляването със захарта може да причини сериозни проблеми за здравето на организма. Сред най-добре познатите усложненията са развалените зъби, излишните килограми с всичките последствия от

Вреди от захарта - Десет дни без захар водят до невероятни подобрения!

Десет дни без захар водят до невероятни подобрения!

15.11.201504590

Вредата от сладкото и захарта е все по-осезаема. Специалисти от години съветват да ограничим употребата ѝ, за да сме поздрави. Оказва се обаче, че ако я спрем само за десет дни, ефектът ще е поразителен.

Вреди от захарта - Здравословни проблеми от пренасищане със захар

Здравословни проблеми от пренасищане със захар

06.04.201501100

Нашенски данни пък показват, че децата често прекаляват с яденето на сладки неща, а това най-малкото ги прави хиперактивни. Не може да не се спомене също, че системното прекаляване със захарта, ще доведе до наднормени килограми.

Вреди от захарта - Захарта ускорява остаряването

Захарта ускорява остаряването

28.09.20130814

Холандски учени алармираха за големите опасности, на които се излага човешкия организъм, прекалявайки със захарни изделия.

Вреди от захарта - За здрава грива забравете сладкишите

За здрава грива забравете сладкишите

04.04.201303919

Кожата и ноктите на човек са барометър на това, как и с какво храним тялото си, твърди д-р Джесика Уи. Причината за това е, че и ноктите и косата са изградени от един и същ протеин наречен кератин.

Вреди от захарта - Как влияе сладкото на кръвното и кръвната захар?

Как влияе сладкото на кръвното и кръвната захар?

22.03.2013020789

Жалко е, когато се замислим, че нещо толкова вкусно и приятно, като сладкото, вреди толкова много. Но е така. Захарта, съдържаща се в сладките изкушения, неминуемо засяга фактори, отговарящи на доброто състояние на човешкия организъм

Вреди от захарта - Млякото и захарта предизвикват акне

Млякото и захарта предизвикват акне

22.02.201303101

На учените им отне само половин век за да сложат край на споровете дали, това което ядем се отразява на кожата ни. Доказано е – консумацията на храни с висок гликемичен индекс и млечни продукти водят до влошаване на симптомите на акне.