Внимание: Кафето на гладно е опасно!

Внимание: Кафето на гладно е опасно!

Представата за началото на деня винаги се свързва с чаша черно ароматно кафе. Това е напитката с най-много почитатели по света. Тя е най-доброто средство за събуждане и освежаване.

1

Вреди от кафето

Вреди от кафето - последните заглавия, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Вреди от кафето от Ezine.bg. Преглед на статиите за Вреди от кафето. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Вреди от кафето.
Вреди от кафето - Навици, които водят до пожълтяване на зъбите

Навици, които водят до пожълтяване на зъбите

24.05.20180655

Ако сте забелязали пожълтяване на зъбите, ще ви е интересно да разберете на какво се дължи. Възможна причина е изтъняването на емайла, който е бял, което води до прозирането на дентина, който е жълт. Пожълтяването и петната могат да се дължат и на храните

Вреди от кафето - Втората чаша кафе вреди на бебето

Втората чаша кафе вреди на бебето

20.02.201301285

В последните години се забелязва все по-тревожна тенденция при новородените. Все повече бебета се раждат с поднормено тегло. Бъдещите майки, които консумират повече от две чаши кафе на ден рискуват да родят бебе с тегло под нормата.

Вреди от кафето - Шоколадът може да причини депресия

Шоколадът може да причини депресия

05.02.201301248

Чувствате се по-напрегнат и раздразнителен от обикновено. Отдавате го на лошото време, неприятностите в службата или хроничната умора. Ами ако грешите и причината за лошото ви настроение е друга.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни