Нощна птица си? Виж каква опасност те грози!

Нощна птица си? Виж каква опасност те грози!

Така наречените сови твърдят, че се чувстват добре да будуват до ранни часове и нямат намерение да се откажат от този свой навик. Учените обаче имат лоши новини за нощните птици.

1

Вреди от недоспиване

Вреди от недоспиване - актуални теми, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Вреди от недоспиване от Ezine.bg. Списък на статиите за Вреди от недоспиване. Български портал за здравословен живот, фитнес, дом, семейство и Вреди от недоспиване.
Вреди от недоспиване - Недоспиването съсипва красотата

Недоспиването съсипва красотата

19.05.20170202

Недоспиването влияе пагубно на женската красота. Колкото по-малко спи една жена, толкова по-неатрактивна е тя за противоположния пол.

Вреди от недоспиване - Добрият сън е най-добрата разкрасителна процедура

Добрият сън е най-добрата разкрасителна процедура

23.03.201701074

Съветът на мама се оказва верен – за да изглеждате превъзходно, наспете се хубаво. Хората, които спят по 8 часа, изглеждат здрави, по-отпочинали и по-привлекателни.

Вреди от недоспиване - Защо сънят е толкова важен за здравето ни?

Защо сънят е толкова важен за здравето ни?

15.10.20160474

Макар мнозина да спазват максимата, че от сън спомени няма, всички лекари са на точно обратното мнение и ни съветват да спим минимум по 8 часа в денонощието.

Вреди от недоспиване - След половин час по-малко сън напълняваме

След половин час по-малко сън напълняваме

11.04.201501288

Лишаването от сън с половин час на денонощие влияе негативно на процеса по обмяна на веществата и в резултат на това хората трупат излишни килограми, показа изследване на медицинския колеж Вейл Корнел.

Вреди от недоспиване - Женското дълголетие зависи от съня

Женското дълголетие зависи от съня

12.03.201403531

Тайната на женското дълголетие е в достатъчния сън. Най-малката смъртност се наблюдавала при жените, които спят между 5 и 6. 5 часа през нощта. Дълголетието зависи и от гените на човек.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни