Петте компонента на идеалната връзка

Петте компонента на идеалната връзка

Отношенията са подобни на приготвянето на гурме ястие: те изискват време, отговорност и здрав труд. Всяка връзка е уникална рецепта, която се състои от специални съставки.

1

Връзка

Връзка - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Връзка от Ezine.bg. Обзор на статиите за Връзка. Български сайт за здравословен живот, звезди, дом и градина, родители и деца и Връзка.
Връзка - Този тест разкрива бъдещето на връзката ви

Този тест разкрива бъдещето на връзката ви

11.06.201907769

Визуалните тестове могат да разкрият много. Чрез тях разбираме факти, които понякога са тайна дори за самите нас. Причината е, че при тях важна роля играе подсъзнанието ни, което е водещо във всички наши действия.

Връзка - 6 знака, че не бива да прекратяваш връзката си

6 знака, че не бива да прекратяваш връзката си

01.05.201901599

Във всяка любов има спадове и възходи. Трябва обаче да сме в състояние да познаем кога си заслужава да се борим за дадена връзка. Вижте 6 знака, че не бива да прекратяваш връзката си.

Връзка - Трите фактора, които могат да съсипят връзката ви

Трите фактора, които могат да съсипят връзката ви

06.04.20190916

Колкото и да са влюбени и щастливи заедно двама души, във връзката им винаги идва момент, в който биват подложени на различни стресови фактори. Истината е, че тези фактори могат да съсипят една връзка.

Връзка - Девет признака, че се намирате във вредна за здравето ви връзка

Девет признака, че се намирате във вредна за здравето ви връзка

14.12.20180421

Вредата от една връзка може да се разпростира от физически нападки до психическо натоварване. Вижте девет признака, че се намирате във вредна за здравето ви връзка.

Връзка - Страхът от изоставяне при жената съсипва връзката

Страхът от изоставяне при жената съсипва връзката

02.12.20180114

Жените се нуждаят от постоянно внимание и грижа. Тези нежни същества са толкова чувствителни, че дори и най- малките неща могат да им повлияят.

Връзка - Жертвите, които ще трябва да направите в името на любовта!

Жертвите, които ще трябва да направите в името на любовта!

10.08.20180527

Почти всяка дама мечтае скоро да срещне идеалния мъж и да заживее щастливо с него. За да се случи това наистина, те ще трябва да се откажат от определени свои навици.

Връзка - Учени: Двойките, които гледат сериали заедно, са по-здрави

Учени: Двойките, които гледат сериали заедно, са по-здрави

12.06.20180195

Всеки обича да прави определени неща в компания. Някои от заниманията, които са по-приятни, когато са споделени, са гледането на телевизия, филми и сериали.

Връзка - Спасете връзката си с тези 10 новогодишни обещания

Спасете връзката си с тези 10 новогодишни обещания

29.12.201708544

Десет са интимните обещания, които да си дадете през новата година. Те ще ви помогнат да спасите връзката си. Ако имате налице една здрава и добре балансирана връзка, това носи най-голямото щастие на света. Няма човек, който да не иска да е обичан.

Връзка - Ето кои са фазите на една връзка

Ето кои са фазите на една връзка

28.12.2017010169

Пет са етапите, през които преминават взаимоотношенията на една връзка. Всеки един е специфичен, има своите особености, продължителност и възможни изходи от него.

Връзка - Искате щастлива връзка? Гледайте снимки с пухкави животинчета!

Искате щастлива връзка? Гледайте снимки с пухкави животинчета!

01.07.20170122

Гледаните на фотографии с мили животинчета като бебета тигри, котенца, кученца и зайчета може не само да подобри настроението ви, но и да окаже благоприятен ефект на връзката ви.

Връзка - Романтична температура - що е то?

Романтична температура - що е то?

14.02.20170390

Всеки преживява своите пикове и спадове в съвместния живот с половинката си. За да не изпадате в затруднени ситуации при отношенията, измерете романтичната температура на връзката ви.

Връзка - Обрат! Може да бъдете по-щастливи в самота, отколкото във връзка

Обрат! Може да бъдете по-щастливи в самота, отколкото във връзка

11.02.20170764

Казва се, че животът без любов не струва пукната пара и щастливи ще бъдем само тогава, когато успеем да открием своята сродна душа. Това се потвърждава от повечето проучвания, но има сега и изследване, което доказва точно обратното.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни