Кои аромати възбуждат мъжете

Кои аромати възбуждат мъжете

Ароматите въздействат на двата пола. Има парфюми, които възбуждат мъжете и правят жените много привлекателни в техните очи. Ето кои аромати възбуждат мъжете до полуда!

1

Възбуждащи Аромати

Възбуждащи Аромати - най-новите теми, авторски публикаци и препоръки. Всичко на тема Възбуждащи Аромати от Ezine.bg. Обзор на статиите за Възбуждащи Аромати. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, родители и деца и Възбуждащи Аромати.
Възбуждащи Аромати - Най-възбуждащите аромати

Най-възбуждащите аромати

13.01.201602676

Обонянието е един от най-сигурните методи за възбуда. И двата пола са безсилни пред магията на ароматните молекули. Всеки от тях обаче има своите предпочитания.

Възбуждащи Аромати - Уханието на тиква е афродизиак за всеки мъж

Уханието на тиква е афродизиак за всеки мъж

02.10.20150674

Не са ви нужни скъпи парфюми, за да възбудите мъжа до себе си. Според изследователи от САЩ е достатъчно да ухаете само на прясна тиква, за да вдигнете желанието на партньора си.

Възбуждащи Аромати - Въртете му телешки мръвки, за да ви е верен

Въртете му телешки мръвки, за да ви е верен

08.08.20150321

В опитите си да привлекат мъжете, представителките на нежния пол дават луди пари за какви ли не парфюми. Оказва се обаче, че миризмите, които най-силно възбуждат господата, могат да бъдат открити в кухнята.

Възбуждащи Аромати - Пенис 14 см в покой е най-красив

Пенис 14 см в покой е най-красив

15.07.201502802

Установен е и диапазонът на размера на мъжкия полов член, който може да бъде наречен най-красивият, смятат американските учени. Размерите в рамките на този диапазон могат да бъдат определени и съотнесени към категорията идеален размер.

Възбуждащи Аромати - Ароматоеротика

Ароматоеротика

29.01.20130949

Древните легенди разказват, че Афродита притежавала чуден пояс с благовонни масла, с който съблазнявала мъжете. Четири причини, поради които благовонните масла влияят на сексуалните отношения.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни