Тайните за красота на великолепната Джиджи Хадид

Тайните за красота на великолепната Джиджи Хадид

23-годишният модел Джиджи Хадид е сред красавиците, на които всяка жена се опитва да подражават. В галерията ни може да видите нейните ежедневни ритуали за красота.

1

Възпаления

Възпаления - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Възпаления от Ezine.bg. Обзор на статиите за Възпаления. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Възпаления.
Възпаления - Сигурен лек против възпаленията – обикновена тренировка!

Сигурен лек против възпаленията – обикновена тренировка!

01.11.20170277

Едва 20 минути умерени упражнения на ден могат значително да намалят появата на възпаления, твърди ново проучване.

Възпаления - Болки в подмишниците? Прочетете това

Болки в подмишниците? Прочетете това

27.03.201701427

Болките в подмишницата могат да се дължат на много причини. Някои от тях не трябва да ни притесняват, но има заболявания, предизвикващи подобен симптом. Точно и по тази причина при появата на това неразположение незабавно потърсете лекар

Възпаления - Най-добрите природни лекове за лечение на възпаления

Най-добрите природни лекове за лечение на възпаления

03.11.201606267

По последни проучвания на Американската асоциация по храните и лекарствата обаче повечето от тези медикаменти повишават значително риска от сърдечно-съдови инциденти, като инфаркт и инсулт.

Възпаления - Вторите деца боледуват по-рядко от първите

Вторите деца боледуват по-рядко от първите

30.08.20160234

Съперничеството между децата не е нещо ново, особено с навика на по-голямите деца да гледат отгоре на досадните си малки братя и сестри. Но ново проучване установи, че малките действително имат предимство, поне що се отнася до здравето.

Възпаления - Честото пиене на ибупрофен води до инфаркт и смърт

Честото пиене на ибупрофен води до инфаркт и смърт

14.03.201601320

Подтискането на симптомите на хронично възпаление и прекомерната употреба на нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофена може да е опасна и дори животозастрашаваща.

Възпаления - Нелекуваните възпаления заплашват сърцето

Нелекуваните възпаления заплашват сърцето

27.11.201502617

Ново изследване показа, че не толкова наднорменото тегло и лошият холестерол са причините за инфарктите и инсултите, покосяващи ежегодно милиони хора по света, а нелекуваните възпаления, на които лекарите не обръщат внимание.

Възпаления - Природни лекове срещу болката

Природни лекове срещу болката

20.08.201503622

Много често болките, които човек изпитва, се дължат на възпаление. Природата ни дава много натурални дарове, които може да предпочетем пред фармацевтичните обезболяващи, сред които са канелата, джинджифилът и лукът

Възпаления - Възпаление на яйчниците

Възпаление на яйчниците

03.04.2015098208

Възпалението на яйчниците е опасно състояние. Възпаление на яйчниците може да се получи почти незабелязано за жената. Възпаление на яйчниците води до силен дискомфорт и безплодие.

Възпаления - Шок! Учени съветват да се къпем на 2-3 дена!

Шок! Учени съветват да се къпем на 2-3 дена!

31.01.201505869

Смята се, че къпането всеки ден е крайно (дерматолозите го наричат неумерено) и за тази мода вина имат най-вече рекламите за сапуни, душ-гелове, лосиони и пр.

Възпаления - Народната медицина при възпаление на ставите

Народната медицина при възпаление на ставите

15.05.2013082183

Лечението на ставите е една от най-важните процедури съставляващи прочистването на организма. Народната медицина предлага някои ефективни методи и рецепти, предназначени за лечение на ставите.

Възпаления - Какво са кортикостероидите?

Какво са кортикостероидите?

17.04.2013024646

Кортикостероидите представляват аналог на глюкокортикоидите – вид хормони, произвеждани от надбъбречната кора. Тези медикаменти имат противовъзпалително, антиалергично и имуносупресивно действие, поради което са широко разпространени в медицината.

Възпаления - Целината цери от диабет и хипертония

Целината цери от диабет и хипертония

13.10.201104383

Целината успокоява болките и възпаленията, укрепва капилярите, стимулира нервната система, възбужда апетита, улеснява храносмилането, активира обмяната на веществата. . .