Учените откриха как да намалят влиянието на възрастта върху паметта ни

Учените откриха как да намалят влиянието на възрастта върху паметта ни

Въздействието, което възрастта оказва върху работната памет, може да бъде намалено, чрез стимулация на определени зони в мозъка, която ще помогне да се повлияе на честотата на мозъчните вълни.

1

Възраст

Възраст - актуални теми, авторски публикаци и препоръки. Всичко на тема Възраст от Ezine.bg. Преглед на статиите за Възраст. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Възраст.
Възраст - Определете възрастта на тялото си с този тест

Определете възрастта на тялото си с този тест

24.12.2017022569

Направете този тест, за да разберете колко е износено тялото ви. Много често годините не са най-верният показател, що се отнася до способностите на нашия организъм.

Възраст - Колко пъти трябва да правим секс според възрастта си за 1 година

Колко пъти трябва да правим секс според възрастта си за 1 година

14.12.201704794

Интимностите влияят позитивно както на физиката, така и на ума ни. Ето защо няма нищо лошо да го практикувате колкото се може повече, докато можете.

Възраст - Шеметни красавици, чиято възраст ще ви шокира

Шеметни красавици, чиято възраст ще ви шокира

23.08.201703327

Има дами, за които сякаш времето е спряло. Въпреки че вече не са първа младост, те продължават да показват тела като на 20-годишни красавици.

Възраст - Лъжата развива детския мозък

Лъжата развива детския мозък

01.04.201701290

Децата, които лъжат на двегодишна възраст, имат шанса да постигнат успехи в различни области, когато достигнат зряла възраст. Според учените това е признак за бързо развитие на мозъка.

Възраст - Майки, които са като две капки вода с дъщерите си

Майки, които са като две капки вода с дъщерите си

16.03.20170121095

Разгледайте следващите снимки и се опитайте да познаете коя от двете жени, позирало пред фотоапарата, е майката и коя дъщерята. Задачата може да се окаже доста трудна, защото сякаш някои жени са успели да спрат времето.

Възраст - Части от тялото, издаващи на колко години сме всъщност

Части от тялото, издаващи на колко години сме всъщност

29.09.201602853

След преминаването на определена възраст части от тялото ни започват да издават на колко години сме. И докато всички мислят, че визитната ни картичка е лицето, то това не е точно така.

Възраст - Как трябва да се хранят жените в различната си възраст?

Как трябва да се хранят жените в различната си възраст?

31.08.201601362

Хранителното меню, към което се придържаме, трябва да зависи не само от личните ни предпочитания, но и възрастта ни. Вижте как трябва да се храни една жена в различните периоди от живота си, за да се радва на красиво и здраво тяло.

Възраст - Вижте в коя възраст сме най-склонни към изневяра

Вижте в коя възраст сме най-склонни към изневяра

17.08.201602509

Има определена възраст, в която хората са по-склонни да се впуснат в любовна авантюра, дори и да са щастливи в сериозната си връзка.

Възраст - Идеалното време за секс се определя от възрастта ви

Идеалното време за секс се определя от възрастта ви

04.01.201601202

Часът се оказва сериозен фактор за сексуалното желание, казват група британски учени от университета Оксофорд. Според техните анализи по възрастта на един човек може да се определи и най-подходящото време за секс.

Възраст - Митове за остаряването

Митове за остаряването

15.11.201501300

Времето минава и всеки от нас неусетно започва да остарява. Този процес е свързан с много митове, които депресират и отчайват хората, когато се замислят над възрастта си.

Възраст - Редовните женски лъжи

Редовните женски лъжи

06.10.201504221

Шест са основните лъжи, които редовно могат да се очакват от всяка жена. Въпреки че характерът и интересите на различните хора се разграничават, има теми, за които рядко жените са искрени.

Възраст - Мъжете и сексът през етапите на възрастта

Мъжете и сексът през етапите на възрастта

18.09.201504806

За мъжете сексът е тема, която живо ги вълнува независимо от годините им. Възрастта обаче оказва влияние на гледната им точка относно интимността между чаршафите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни