Ето какво ви лъже мъжът ви, ако ви изневерява!

Ето какво ви лъже мъжът ви, ако ви изневерява!

Трябва да имате едно наум, ако половинката се прибира по-късно от работа, а според последно проучване във Великобритания, трябва да задействате детективските си умения, ако редовно използва едно и също оправдание.

1

Вярност

Вярност - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация за Вярност от Ezine.bg. Списък на статиите за Вярност. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Вярност.
Вярност - Жени: Стойте далеч от тези мъже! Те са отровни

Жени: Стойте далеч от тези мъже! Те са отровни

17.09.201703034

Мъжете не са толкова просто устроени, колкото понякога се иска на някои дами. Има някои типове, които са истински отровни за тях.

Вярност - Зодиите, които никога не изневеряват

Зодиите, които никога не изневеряват

13.06.2017018715

Изневярата има много лица. Някои я описват като нещо прекрасно, което те кара да се разтапяш от удоволствие. Дали си предразположен към подобни деяния обаче, зависи изцяло от зодията.

Вярност - Създадоха спрей срещу мъжка изневяра

Създадоха спрей срещу мъжка изневяра

11.11.20150949

Германски учени успаха да синтезират спрей, който предотвратява мъжката изневяра. С него всяка жена може да бъде сигурна, че половинката ѝ никога няма да погледне към друга жена.

Вярност - Хормонът окситоцин пази мъжете от изневери

Хормонът окситоцин пази мъжете от изневери

23.11.201401805

Хормонът окситоцин, който се използва под формата на медикамент за улесняване на раждането при жените, може да помогне на господата да останат верни на половинките си.

Вярност - Тестисите му си казват дали ви е верен

Тестисите му си казват дали ви е верен

23.08.201408912

Размерът на тестисите издава дали собственикът им ще ви е верен, твърдят канадски сексолози. Ако скротумната торбичка е прекалено голяма, мъжът няма да спре да ви изневерява.

Вярност - Французите изневеряват най-често на половинката

Французите изневеряват най-често на половинката

07.07.20140513

Ново проучване показа, че французите са нацията, която най-често изневерява на своята половинка. Според изследването най-верни на партньора са хората в Австралия и Белгия.

Вярност - Британските мъже са най-верните европейци

Британските мъже са най-верните европейци

12.03.20140511

Проучване показа, че британците са мъжете в Европа, които са най-верни на своята половинка. Процентът на изневери при мъжете на Острова е най-нисък.

Вярност - Изобретиха лекарство против изневяра

Изобретиха лекарство против изневяра

13.11.201303817

Учени от британския изследователски институт Кралица Мария към Лондонския университет изобретиха лекарство против изневяра. Лекарството е Белинда – за блондинки, Ребека – за брюнетки и Хизър – за червенокоси.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни