Категорично! Гей ген няма

Категорично! Гей ген няма

Дълги години се води спор – хомосексуалността генетично ли се предава или се формира на по-късен етап в живота? Ново проучване слага край на спекулациите.

1

Гейове

Гейове - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко на тема Гейове от Ezine.bg. Преглед на статиите за Гейове. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Гейове.
Гейове - Защо красивите жени предпочитат да са с хомосексуален мъж

Защо красивите жени предпочитат да са с хомосексуален мъж

02.12.20160664

Интересно откритие направиха американски учени от университета Арлингтън в щата Тексас. Според тях красивите дами предпочитат да прекарват времето си със хомосексуални мъже.

Гейове - ДНК показва каква е сексуалната ориентация

ДНК показва каква е сексуалната ориентация

24.03.20160304

Гените предопределят по кой пол ще си пада даден човек. Така ще има възможност да се провеждат тестове върху деца, които да установяват какви ще са техните наклонности в бъдеще

Гейове - Ужас! Хомосексуални партньори откриха, че са братя

Ужас! Хомосексуални партньори откриха, че са братя

19.02.20160381

Ужасяваща истина помрачи безоблачното щастие на хомосексуална двойка от САЩ. Влюбени мъже, мечтаещи за общо бъдеще и семейство, бяха попарени от новината, че са кръвни братя.

Гейове - Все повече американки предпочитат да спят с други жени

Все повече американки предпочитат да спят с други жени

08.01.20160222

Бисексуалността е по-разпространена повече сред дамите в САЩ, отколкото между господата. Въпреки това броят и на мъжете, и на жените в Америка, правили секс с представители на своя пол, се покачва, показват данните от ново изследване.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни