Как да изберем добър гинеколог?

Как да изберем добър гинеколог?

Ако имате проблеми с репродуктивната си система - страдате от тежко кървене, интензивни спазми или други притеснителни симптоми, е време да посетите гинеколог. Как да изберем добър специалист?

1

Гинеколог

Гинеколог - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Информация за Гинеколог от Ezine.bg. Списък на статиите за Гинеколог. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Гинеколог.
Гинеколог - Интересни факти за цветната бременност

Интересни факти за цветната бременност

13.02.2012034673

При така наречената цветна бременност се получава кървене още в началото на бременността. То може да продължи да се появява всеки месец.

Гинеколог - Миомата възниква при неуспехи в личния живот

Миомата възниква при неуспехи в личния живот

22.10.2010052604

Миомата може да възникне при неуспехи в личния живот. Смята се, че това е болест на нещастните жени. Всяка жена редовно трябва да ходи на гинеголог, защото миомата не винаги има симптоми.

Гинеколог - Не всяка миома се оперира

Не всяка миома се оперира

18.10.201007490

При диагностицирана миома не винаги е задължително тя да се отстрани оперативно. Жените трябва редовно да посещават гинеколог, за да се открие миомата навреме.

Гинеколог - Излишното тегло пречи на секса

Излишното тегло пречи на секса

18.06.201003910

Излишните килограми пречат на нормалния сексуален живот. Нежеланите бременности при пълните жени са 4 пъти повече. Те пренебрегват контрацепцията и редовните посещения при гинеколога.