Това домашно средство помага много при кашлица

Това домашно средство помага много при кашлица

В сезона на грипа и настинките досадната кашлица и носните секрети трудно могат да бъдат избегнати. В опита си да се справят с тях някои хора търсят скъпи медикаменти, а други предпочитат да се обърнат към народната медицина и някои домашни хитринки.

1

Горещ душ

Горещ душ - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Горещ душ от Ezine.bg. Обзор на статиите за Горещ душ. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Горещ душ.
Горещ душ - Внимание, дами! Тези 8 неща ви загрозяват, без да осъзнавате

Внимание, дами! Тези 8 неща ви загрозяват, без да осъзнавате

26.02.2018040471

Има безброй статии за това как да сме красиви. Има хиляди съвети как да имаме хубава и сияйна кожа, колко е важно да си осигуряваме достатъчно сън и да се храним балансирано. Достатъчно ли е обаче всичко това в стремежа ни да сме красиви?

Горещ душ - Не правете това сутрин!

Не правете това сутрин!

11.01.201706243

В съвременното забързано ежедневие хората нямат почти никакво излишно време сутрин преди работа. Въпреки това те често допускат няколко основни грешки, които могат да имат сериозни последици за психичното и физическото им здраве.

Горещ душ - Горещият душ не помага за заспиване

Горещият душ не помага за заспиване

09.09.20110523

Наскоро специалистите по съня разбиха мита, че след гореща вана или душ се спи като къпан. Оказа се, че не горещият, а краткотрайния топъл до хладък душ предразполага към дълбок сън.

Горещ душ - Горещият душ е вреден за кожата

Горещият душ е вреден за кожата

20.03.201101555

Ако желаете копринена и еластична кожа – избягвайте продължителното къпане с гореща вода. Това съветват специалисти дерматолози. Пет начина да се сдобием с бебешки нежна кожа.