Дългото пътуване до работа ви състарява с 10 години

Дългото пътуване до работа ви състарява с 10 години

Ако всеки ден ви се налага да пътувате дълго до работа, е вероятно да се състарите по-бързо заради мръсния въздух навън. Замърсяванията може да ви направят да изглеждате с 10 години по-възрастни.

1

Градски транспорт

Градски транспорт - най-новите заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация за Градски транспорт от Ezine.bg. Обзор на статиите за Градски транспорт. Онлайн сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Градски транспорт.
Градски транспорт - Градският транспорт помага да отслабнем

Градският транспорт помага да отслабнем

08.09.20140328

Учените дори препоръчват на градските власти да намалят употребата на автомобилите в градовете и да насърчат използването на градския транспорт.

Градски транспорт - Какви са правата ни в градския транспорт

Какви са правата ни в градския транспорт

03.09.20140987

В градския транспорт пътниците имат, както права, така и задължения. Ситуацията в София е много деликатна, тъй като се разчита на самите пътници да се таксуват за пътуването.

Градски транспорт - Гимнастика в градския траспорт

Гимнастика в градския траспорт

05.11.201201176

Стегнете тялото с гимнастика, която правите незабелязано, докато пътувате в градския транспорт. Упражнения за стегнати бедра и дупе. Трикове за плосък корем.

Градски транспорт - Как лепваме вируси?

Как лепваме вируси?

17.11.201001114

Бактериите и вирусите са най-активни в радиус от 2-3 метра от конкретния болен човек. Той е най-заразен през първите 3 дена от заразата, когато обикновено е в градския транспорт или на работа

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни