Как да се погрижите за косата си през бременността

Как да се погрижите за косата си през бременността

Бременността е и деликатен период – през нея хормоните ни буквално бушуват. През бременността косата се нуждае от специални грижи.

1

Грижа за косата

Грижа за косата - най-новите заглавия, избрани публикаци и съвети. Информация за Грижа за косата от Ezine.bg. Списък на статиите за Грижа за косата. Български сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Грижа за косата.
Грижа за косата - Как да се грижите за косата си след фитнес

Как да се грижите за косата си след фитнес

29.06.2019050

Нищо не е по-пълноценно от качествена и изморителна тренировка, която се грижи и за тялото, и за духа. Но как да се грижим за косата си след тренировка?

Грижа за косата - Как да не мием косата всеки ден през лятото – изпитани трикове

Как да не мием косата всеки ден през лятото – изпитани трикове

21.06.2019022835

През летните месеци косата се омазнява много по-бързо от обикновено. За да не миете косата си всеки ден през летните дни, следвайте нашите съвети

Грижа за косата - Малки женски тайни, които ще те направят ослепителна през лятото

Малки женски тайни, които ще те направят ослепителна през лятото

17.06.201905305

Ако държите да изглеждате перфектно винаги и във високите градуси на термометрите виждате не емоция, а трудности – ето женските тайни, които ни правят по-красиви през лятото

Грижа за косата - Грижи за сухата и изтощена коса

Грижи за сухата и изтощена коса

18.05.20190535

Благодарение на напрегнатото ни ежедневие и постоянните климатични промени, често косата ни не е това, което очакваме. Грижи за сухата и изтощена коса:

Грижа за косата - Правилна грижа за корените на косата

Правилна грижа за корените на косата

14.05.20190218

Прекалено сухата или много мазна коса може да ви притеснява, но това не е катастрофа. За идеална коса от корена до върха е нужно да ухажвате косата и за това ще ви помогне правилната грижа за нея. Ето така

Грижа за косата - Петте непростими гряха към мократа коса

Петте непростими гряха към мократа коса

09.05.201905556

Косата е важен елемент от визията, особено на дамите. Затова изисква специална грижа. Особено докато е мокра. Вижте какви грешки допускаме всички към мократа си коса.

Грижа за косата - Трикове за гъста и обемна коса

Трикове за гъста и обемна коса

04.05.201903432

Гъстата и обемна коса е мечта за много хора. Има няколко лесни трика, с помощта на които ще постигнете желаната прическа. Но трябва да спазвате и някои правила, ако искате наистина да имате красива коса.

Грижа за косата - Пролетна грижа за косата с коприва

Пролетна грижа за косата с коприва

24.04.201902585

Копривата е един от най-полезните природни продукти за косата, а през пролетта нейната сила е дори по-изявена, защото билката е прясна. Копривата помага при косопад, пърхот и силно омазняване.

Грижа за косата - Как да се грижим за косата през пролетта

Как да се грижим за косата през пролетта

01.04.20190101

Пролетта е сезонът на интензивната грижа за косата. Промяната в температурата и влажността могат да навредят на косата и да предизвикат многобройни проблеми като пролетен косопад, пърхот и цъфтящи краища. Ето как да се грижите за косата през пролетта!

Грижа за косата - 6 начина за грижа и защита на косата през зимата

6 начина за грижа и защита на косата през зимата

06.03.2019062

Ето някои ценни зимни средства за грижа за косата, за да възвърнете блясъка и за да въдворите ред в рошавите си коси. Тези прости съвети ще ви помогнат да противодействате на грубостта на зимата

Грижа за косата - Грешки при грижата за косата, кожата и зъбите

Грешки при грижата за косата, кожата и зъбите

28.01.2019091

Всяко момиче се стреми към красив външен вид. За да се радваме на атрактивна визия, се подлагаме на какви ли не процедури и пръскаме купища пари. Парадоксалното обаче е, че в същото време допуска много грешки при грижата за косата, кожата и зъбите.

Грижа за косата - Искате копринено гладка коса, следвайте тези съвети

Искате копринено гладка коса, следвайте тези съвети

09.09.20180850

Всяка жена мечтае за красива копринено гладка коса, но ако не полагате правилните грижи, няма как да имате толкова красива грива. Вижте в галерията ни съветите, с които ще имате ослепителна коса.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни