Грижи за сухата и изтощена коса

Грижи за сухата и изтощена коса

Благодарение на напрегнатото ни ежедневие и постоянните климатични промени, често косата ни не е това, което очакваме. Грижи за сухата и изтощена коса:

1

Грижа за косата

Грижа за косата - най-новите заглавия, избрани публикаци и съвети. Информация за Грижа за косата от Ezine.bg. Списък на статиите за Грижа за косата. Български сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Грижа за косата.
Грижа за косата - Правилна грижа за корените на косата

Правилна грижа за корените на косата

14.05.20190166

Прекалено сухата или много мазна коса може да ви притеснява, но това не е катастрофа. За идеална коса от корена до върха е нужно да ухажвате косата и за това ще ви помогне правилната грижа за нея. Ето така

Грижа за косата - Петте непростими гряха към мократа коса

Петте непростими гряха към мократа коса

09.05.201905527

Косата е важен елемент от визията, особено на дамите. Затова изисква специална грижа. Особено докато е мокра. Вижте какви грешки допускаме всички към мократа си коса.

Грижа за косата - Трикове за гъста и обемна коса

Трикове за гъста и обемна коса

04.05.201903286

Гъстата и обемна коса е мечта за много хора. Има няколко лесни трика, с помощта на които ще постигнете желаната прическа. Но трябва да спазвате и някои правила, ако искате наистина да имате красива коса.

Грижа за косата - Пролетна грижа за косата с коприва

Пролетна грижа за косата с коприва

24.04.201902510

Копривата е един от най-полезните природни продукти за косата, а през пролетта нейната сила е дори по-изявена, защото билката е прясна. Копривата помага при косопад, пърхот и силно омазняване.

Грижа за косата - Как да се грижим за косата през пролетта

Как да се грижим за косата през пролетта

01.04.2019093

Пролетта е сезонът на интензивната грижа за косата. Промяната в температурата и влажността могат да навредят на косата и да предизвикат многобройни проблеми като пролетен косопад, пърхот и цъфтящи краища. Ето как да се грижите за косата през пролетта!

Грижа за косата - 6 начина за грижа и защита на косата през зимата

6 начина за грижа и защита на косата през зимата

06.03.2019057

Ето някои ценни зимни средства за грижа за косата, за да възвърнете блясъка и за да въдворите ред в рошавите си коси. Тези прости съвети ще ви помогнат да противодействате на грубостта на зимата

Грижа за косата - Грешки при грижата за косата, кожата и зъбите

Грешки при грижата за косата, кожата и зъбите

28.01.2019082

Всяко момиче се стреми към красив външен вид. За да се радваме на атрактивна визия, се подлагаме на какви ли не процедури и пръскаме купища пари. Парадоксалното обаче е, че в същото време допуска много грешки при грижата за косата, кожата и зъбите.

Грижа за косата - Искате копринено гладка коса, следвайте тези съвети

Искате копринено гладка коса, следвайте тези съвети

09.09.20180774

Всяка жена мечтае за красива копринено гладка коса, но ако не полагате правилните грижи, няма как да имате толкова красива грива. Вижте в галерията ни съветите, с които ще имате ослепителна коса.

Грижа за косата - 5 сериозни пропуски в грижата за коса, които всяка жена прави

5 сериозни пропуски в грижата за коса, които всяка жена прави

09.07.20180478

Да измиеш косата си изглеждат елементарен процес, но това далеч не е достатъчно, за да се погрижите за здравето на косата си. Вижте в галерията ни пропуски, която всяка жена прави редовно.

Грижа за косата - Как да възстановим изгорялата коса

Как да възстановим изгорялата коса

03.07.20180519

За да сме красиви и модерни, подлагаме косата си на много изпитания. Всички искаме блестяща и здрава грива, но я боядисваме, сушим, изправяме или къдрим. Като резултат от това можете да изгорите косата си.

Грижа за косата - Тези масла стимулират растежа на косата

Тези масла стимулират растежа на косата

15.06.201801754

Вероятно знаете, че можете да насърчите растежа на косата си етерични масла. Маслата, изброени по-долу, се считат за най-подходящи за тази цел.

Грижа за косата - За здрава коса! Кога да се решете с гребен и кога с четка?

За здрава коса! Кога да се решете с гребен и кога с четка?

28.03.20180130

За здравето на косата ви е важно не само каква козметика използвате, а и кога и с какво я сресвате. Повечето жени смятат, че между гребена и четката няма никаква разлика, но сресването има значение, за да поддържате косата си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни