Перфектната очна линия! Ето как да я постигнете

Перфектната очна линия! Ето как да я постигнете

Перфектният грим е показател за завидни умения. Елегантен завършек за всяка визия е очната линия.

1

Гримиране на очи

Гримиране на очи - актуални заглавия, подбрани публикаци и идеи. Информация за Гримиране на очи от Ezine.bg. Обзор на статиите за Гримиране на очи. Български журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Гримиране на очи.
Гримиране на очи - Вредни ли са моливите за очи?

Вредни ли са моливите за очи?

04.03.201502072

На местата, където се поставя моливът, лигавицата е тънка и нежна и осеяна с малки кръвоносни съдове. Така попадналите бактерии моментално се пренасят в тялото.

Гримиране на очи - Как да използваме правилно спирала за мигли?

Как да използваме правилно спирала за мигли?

01.02.201502819

С течение на времето спиралата за мигли се e превърнала в най-продаваният козметичен продукт по света. Всяка жена мечтае да се сдобие с дълги и изящни ресници, които да придават загадъчна красота на нейните очи.

Гримиране на очи - Гримирайте очите според цвета им

Гримирайте очите според цвета им

27.07.201408731

Да умееш да се гримираш е цяло изкуство. Всяка жена е свободна да експерименира с цветовете, но ако държи на перфектния си външен вид, е задължително да прилага тези, които най-много й подхождат.

Гримиране на очи - Тенденции в грима за пролет-лято 2014

Тенденции в грима за пролет-лято 2014

16.04.20140481

Ружът се завръща, като най-подходящите тонове за пролетта и лятото ще бъдат розовото и прасковеното. Целта е тенът ви да изглежда летен, нежен и максимално естествен.

Гримиране на очи - Идеалният празничен грим

Идеалният празничен грим

30.01.201401669

В случай че сте заложили на малко очна линия или молив и спирала или изкуствени мигли, можете да подберете червило в по-ярки нюанси. Все още са актуални червените устни и очи, гримирани в златисто.

Гримиране на очи - Красиви в розово и червено срещу депресията

Красиви в розово и червено срещу депресията

25.01.20140743

Розовото и червеното привличат погледите и затова световноизвестни дизайнери не пропускат да ги вкарат като мотив в своите колекции. Избягайте от депресията в студеното време с цветен и стилен грим

Гримиране на очи - Очната линия винаги придава загадъчност на погледа

Очната линия винаги придава загадъчност на погледа

29.03.201303021

За да бъдат очите красиви, очната линия е универсален грим, който става за всякакви поводи. Очната линия е три вида - течна, прахообразна и с твърда четка. Трикове за нанасяне на туша.

Гримиране на очи - Гримираме се една година от живота си

Гримираме се една година от живота си

23.02.20130785

Не е лесно да си жена. Трябва да намериш сили и начин да съчетаеш успешна кариера с отглеждането на едно-две деца, да поддържаш перфектна фигура и безупречен външен вид, включително и грим

Гримиране на очи - Няколко стъпки за по-секси очи

Няколко стъпки за по-секси очи

08.02.201307729

Погледа на една жена издава повече за нея от всичко друго. А колкото по-хипнотичен е той, толкова по-привлекателна е тя. Постигането на секси поглед не е трудно. Само трябва да следвате няколкото лесни стъпки.

Гримиране на очи - Макиаж за кафяви очи

Макиаж за кафяви очи

14.11.201204855

Кафявите очи - от незапомнени времена описвани в световната литература като тайнствени и безумно привлекателни, се определят като тип Есен в цветовата гама. Няколко трика за гримиране на кафяви очи.

Гримиране на очи - Очна линия в стил Котешко Око

Очна линия в стил Котешко Око

13.11.201207843

Правилно сложената очна линия отива на всяка дама. Има много начини, по които можете да се гримирате с помощта само на очна линия, но най-популярният през последните няколко сезона се оказва котешкото око.