Опасните състояния, които може да излекувате с вино

Опасните състояния, които може да излекувате с вино

Им природни продукти, които оказват антивъзпалително или обезболяващо действие. Ще се изненадате обаче, че до тях по ефикасност се нарежда и червеното вино. Е, да, не е изцяло природен продукт, тъй като го правят хората, но пък гроздето си е

1

Грозде

Грозде - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Грозде от Ezine.bg. Обзор на статиите за Грозде. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Грозде.
Грозде - Народната медицина при спукани капиляри

Народната медицина при спукани капиляри

30.03.2017020948

Спуканите капиляри се появяват по кожата под формата на червена паякообразна мрежа от петна. Обикновено са засегнати краката и лицето. Има много причини за появата, като сред тях са наследственият фактор, бременността, травми и различни заболявания.

Грозде - Ампелотерапия -диетата, която ви дава максимума от гроздето

Ампелотерапия -диетата, която ви дава максимума от гроздето

25.11.20160162

Ампелотерапията представлява редовна консумация на грозде по определена схема. И винаги желателно под лекарско наблюдение. Тази диета не цели отслабване, а извличане на всички лечебни ползи от гроздето.

Грозде - Домашният ексфолиант от гроздови семки, който премахва бръчки и целулит

Домашният ексфолиант от гроздови семки, който премахва бръчки и целулит

31.08.201601131

Този вид скраб е подходящ за всеки вид кожа. Използвайте го 1-2 пъти седмично и ще забележите как бръчките, целулита и всички останали несъвършенства, които ви притесняват малко по-малко ще изчезнат.

Грозде - Свалете 5 кг с тази бърза гроздова диета

Свалете 5 кг с тази бърза гроздова диета

22.08.201601069

Освен че ще сте се освободили от нежеланите килограми, след като приложите гроздовата диета, ще се чувствате много по-енергични, свежи и подмладени.

Грозде - Тънка талия се вае с вино

Тънка талия се вае с вино

26.06.201501157

Интересно е обаче да се спомене, че при направени проучвания, публикувани в Индипендънт, може да се окаже и че виното помага в борбата с килограмите.

Грозде - Винена красота

Винена красота

25.03.201402147

Освен алкохолна напитка виното е и отлично средство за красота. Маски за здрава коса и мазна кожа. Рецепта за тоник за лице.

Грозде - Какво е цариградско грозде

Какво е цариградско грозде

30.10.201308302

Цариградското грозде е типичен храст, който произхождат от Америка. Някъде го наричат и немско грозде, бодливо грозде, но у нас е най-известно като цариградско.

Грозде - Най-мощните антиоксиданти

Най-мощните антиоксиданти

09.08.2013020460

Доказано е, че антиоксидантите помагат за предотвратяването на сърдечни заболявания и рак, намаляват кръвното налягане и забавят стареенето. Тези естествени съединения защитават организма от вредните свободни радикали.

Грозде - Царевицата премахва зъбната плака

Царевицата премахва зъбната плака

16.10.201103034

Съставките, съдържащи се в царевичните зърна, имат способността да предпазват зъбния емайл от натрупването на плака. Друго подходящо натурално средство за поддържане на добра устна хигиена е честото хапване на грозде.

Грозде - Топпродукти за красива и здрава кожа

Топпродукти за красива и здрава кожа

05.10.201101308

За бъдещето собственичка на красива кожа, това изисква много грижи и средства. Ако сте почитателка на домашния салон за красота, това е вашата статия. Маска с домата, маска с грозде-

Грозде - Гроздето помага при мъжко безплодие

Гроздето помага при мъжко безплодие

23.11.20100478

Учени установиха, че гроздето помага при мъжко безплодие. Това се дължи на съдържащия се в него природен антиоксидант ликопен. Веществото многофенол пък предпазва зъбите и венците от възпаления

Грозде - Винотерапията - здраве и красота

Винотерапията - здраве и красота

01.11.201001396

За винотерапията се използват почти всички части от лозата – листата, плодовете, сока от гроздето. Най-мощните целебни свойства притежават гроздовите семена, които съдържат полифеноли.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни