Как да се отървем от гъбичките по краката с домашни средства

Как да се отървем от гъбичките по краката с домашни средства

Понякога дори и скъпият педикюр може да ви остави с неприятна изненада като онихомикоза – заболяване, известно като гъбички по ноктите на краката. Можете да се заразите с ужасните микроорганизми и на други неподозирани места. Но има как да се справите

1

Гъбични инфекции

Гъбични инфекции - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Гъбични инфекции от Ezine.bg. Списък на статиите за Гъбични инфекции. Online сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Гъбични инфекции.
Гъбични инфекции - 8 грешки по време на цикъл, които правите всеки месец

8 грешки по време на цикъл, които правите всеки месец

21.05.201802364

Ако използвате тампони или превръзки, които са изработени от коприна или избелен памук - прекратете тази практика! Те са разпространени и достъпни, но изследвания показват, че могат да съдържат следи от пестициди, остатъци от избелване и диоксин

Гъбични инфекции - Опасностите, които ви дебнат на плажа

Опасностите, които ви дебнат на плажа

16.08.20170296

Лято е и е време за море. На брега обаче ни дебнат куп опасности.

Гъбични инфекции - Най-ефикасните методи срещу гъбички

Най-ефикасните методи срещу гъбички

04.04.2017016184

Гъбичките могат да се появят по различни части на тялото. Причиняват се от завишени нива на вредни микроорганизми, съдържащи се постоянно в тялото ни. Гъбичките отделят освен това и токсини, които застрашават здравето ни.

Гъбични инфекции - Ето ги правилните храни за предпазване от гъбички!

Ето ги правилните храни за предпазване от гъбички!

01.04.201602542

Никой не може да бъде напълно сигурен, че ще остане незасегнат от гъбична инфекция, но все пак можете да намалите риска, като поддържате имунитета си висок и спазвате известни правила.

Гъбични инфекции - Лечение на атлетично стъпало

Лечение на атлетично стъпало

23.11.201501616

За да възпрепятствате развитието на гъбичната инфекция и по-лесно да я заличите, трябва да имате предвид и следните забрани.

Гъбични инфекции - Народната медицина при сърбеж в интимната област

Народната медицина при сърбеж в интимната област

21.11.2015023826

Единственият начин да се държи под контрол развитието на вагиналните гъбични инфекции, е стимулиране на имунната система. Затова хомеопатичната терапия и народната медицина понякога са много по-ефикасни от традиционните лекарства.

Гъбични инфекции - Революционно! Гъбички в мозъка са причината за Алцхаймер

Революционно! Гъбички в мозъка са причината за Алцхаймер

19.11.20150986

Установено е, че Алцхаймер, подобно рака и инфаркта, са болести на развитите държави. Те поразяват най-вече възрастните хора. Испански учени са открили още една и може би най-основна причина за поява на заболяването

Гъбични инфекции - Атлетично стъпало

Атлетично стъпало

10.06.201505186

Атлетичното стъпало представлява гъбична инфекция, която се появява между пръстите на краката. Атлетичното стъпало засяга по-често спортисти. Симптоми и лечение при атлетично стъпало.

Гъбични инфекции - Гъбички в ушите

Гъбички в ушите

10.06.2015076343

Гъбичките в ушите са познати още като отомикоза. Гъбичките в ушите причиняват силен сърбеж, отделяне на люспи и леки болки в ушите. Симптоми и лечение при гъбички в ушите.

Гъбични инфекции - Да се справим с кандидозата

Да се справим с кандидозата

30.04.2015011910

Кандидоза, или наричана още млечница, е вагинална гъбична инфекция. Почти всяка жена поне веднъж в живота си е страдала от кандидоза. Този род инфекции са често срещано явление, причинено от кандида албиканс.

Гъбични инфекции - Кандидоза през бременността

Кандидоза през бременността

28.04.201502716

През време на бременността трябва много внимателно да се прецизира изборът на медикамент, който да бъде безопасен за приложение в определения срок на бременността при наличие на кандидозна инфекция

Гъбични инфекции - Кандидоза

Кандидоза

03.04.2015012724

Кандидозата е възпалително заболяване на различни органи и тъкани, предизвикано от гъбички от рода Candida. Причинител на Кандидоза е Candida albicans - нормален обитател на храносмилателния тракт, назофаринкса