Какви скрити ползи крие сутиенът ви?

Какви скрити ползи крие сутиенът ви?

1

С течение на времето дамското бельо успя да си спечели статут на нещо задължително, което малко или много говори за характерния стил и сексапил на една жена. Сутиенът пък присъства в ежедневното облекло на почти всички представителки на нежния пол.

1

Дамско Бельо

Дамско Бельо - актуални заглавия, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Дамско Бельо от Ezine.bg. Преглед на статиите за Дамско Бельо. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Дамско Бельо.
Дамско Бельо - Модата на дамското бельо стил ретро

Модата на дамското бельо стил ретро

24.06.201201261

Днес дамите вече не носят стягащи корсети и дълги фусти, но красивото бельо в стил ретро все още завладява ума на мъжете, както и преди повече от век.

Дамско Бельо - Какво бельо харесват мъжете

Какво бельо харесват мъжете

21.03.201206603

Мъжете възприемат дамското бельо като опаковка на подарък. Колкото е по-красива опаковката, толкова по-голямо желание има мъжът да отвори подаръка си.

Дамско Бельо - Излагат долните гащи на жените в музей

Излагат долните гащи на жените в музей

12.01.20100860

Историят на дамското бельо е представена на специална изложба в Ратинген, Германия. Сред експонатите с долни гащи, корсети, подплънки за задни части. . .

Дамско Бельо - Реал ще произвежда прашки и сутиени

Реал ще произвежда прашки и сутиени

09.12.20090629

Най-богатият клуб в света Реал (Мадрид) ще увеличи още повече годишните си доходи от продажбата на фенартикули с модна линия прашки, бикини, боксерки и сутиени.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни