Електрическа четка за зъби - мода или необходимост?

Електрическа четка за зъби - мода или необходимост?

Електрическата четка за зъби е един от най-нашумелите уреди при поддържането на хигиена през последните години. Какви обаче са ползите от нея и доколко това актуално устройство ви е необходимо?

1

Дентални проблеми

Дентални проблеми - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Всичко за Дентални проблеми от Ezine.bg. Преглед на статиите за Дентални проблеми. Онлайн портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Дентални проблеми.
Дентални проблеми - Какво да правим при подут венец?

Какво да правим при подут венец?

21.11.2013089439

Здравето на венците е от изключително голямо значение за добрата устна хигиена. Освен това те са и видима част от това как изглеждаме. Справянето с проблема с домашни и изпитани средства е възможно.

Дентални проблеми - Последици от изтъняването на зъбния емайл

Последици от изтъняването на зъбния емайл

25.02.201302946

Емайлът за зъбите е като черупката за яйцето, предпазва по-уязвимата част от цялото. За разлика от черупката обаче, емайлът е доста по-твърд, той е най-твърдата част в човешкото тяло.

Дентални проблеми - Народна медицина при болни венци

Народна медицина при болни венци

01.02.2013014918

Едно от най-неприятните състояния, в които може да изпаднем, е кървенето на венците. Ако все пак сте решили да се посъветвате с народната медицина, ето какво има да ви каже тя по въпроса с кървенето на венците.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни