Конопеното олио лекува атопичен дерматит?

Конопеното олио лекува атопичен дерматит?

Въпреки факта, че от конопеното олио има толкова много ползи, към него все още има и много предразсъдъци. Отдавна, без да се взима предвид широкото му приложение в народната медицина, конопеното олио е било обект на редица научни изследвания, които са док

1

Дерматит

Дерматит - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Дерматит от Ezine.bg. Списък на статиите за Дерматит. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Дерматит.
Дерматит - Контактен дерматит

Контактен дерматит

20.08.2015011384

Контактният дерматит е възпалително заболяване на кожата, което възниква под влияние на външни фактори. Контактният дерматит е най-често срещаната форма на екзема.

Дерматит - Лечение на себореен дерматит

Лечение на себореен дерматит

12.03.2012050865

Себорейният дерматит е неприятно кожно раздразнение, което може да се появи в различни части на тялото. Лекувайте с подходяща храна, ароматерапия и билки.

Дерматит - Потенето не е полезно за кожата

Потенето не е полезно за кожата

09.12.201103007

Проблемът с потта е често срещан при по-пълните хора. Те трябва да използват пудра, съдържаща ланолин и талк. Иначе рискуват сериозни кожни проблеми - дерматит или хронични възпаления.

Дерматит - Артритът води до кожни екземи

Артритът води до кожни екземи

28.07.201103399

Хроничният артрит може да предизвика поява на алергична екзема, предупреждават фармацевти. Екземата или дерматитът е възпалителна асептична реакция на кожата. Видове екземи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни