5 Hour Energy? Какво е и безопасно ли е за хората с диабет?

5 Hour Energy? Какво е и безопасно ли е за хората с диабет?

5-Hour Energy е името на американска енергийна напитка, която в последно време доби национално популярно. Нейният малък размер и тегло я правят предпочитан и изкушаващ продукт

1

Диабет

Диабет - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация за Диабет от Ezine.bg. Списък на статиите за Диабет. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Диабет.
Диабет - При диабет избягвайте тези храни

При диабет избягвайте тези храни

06.03.20190321

Светът е голям и кулинарни изкушения дебнат отвсякъде. Сред цялото многообразие обаче има много видове храни, които са вредни за здравето.

Диабет - Напитки за диабетици

Напитки за диабетици

03.03.20190204

Ако сте диабетик, трябва да внимавате с всичко, което ядете и пиете. От решаващо значение е познаването на количеството въглехидрати. Петте най-добри напитки за диабетици са. . .

Диабет - Подуване на краката при диабет

Подуване на краката при диабет

16.02.20190595

Подуването, известно още като оток или едема, е натрупване на течност в организма (задържане на вода), което причинява подуване. Отокът често и диабетици.

Диабет - Грижа за краката при диабет

Грижа за краката при диабет

10.02.20190208

Ако имате диабет, увреждане на нервите, проблеми с кръвообращението или инфекции, това може да доведе до сериозни проблеми с краката, така че внимавайте!

Диабет - Специални вафли ще заменят инжекциите с инсулин

Специални вафли ще заменят инжекциите с инсулин

04.02.2019089

Новата технология ще помогне на хиляди пациенти, които са принудени да инжектират инсулин няколко пъти на ден. Така наречените вафли съдържат същата доза инсулин, която обикновено се доставя чрез игла

Диабет - 21 страхотни идеи за закуска на диабетици

21 страхотни идеи за закуска на диабетици

21.01.20190628

Изборът на здравословна храна може да бъде труден, когато имате диабет. ще ви предложим 21 страхотни закуски за диабетици, между които може да направите своя избор за здравословно първо хранене за деня.

Диабет - Високи нива на инсулин

Високи нива на инсулин

16.01.2019030306

Висок инсулин или хиперинсулинемия имаме тогава, когато нивата на инсулина са по-високи от нормалните колебания. Вижте възможно причини и симптоми.

Диабет - Диабетът и алкохолът

Диабетът и алкохолът

14.01.20190121

Диабетът е такова хронично заболяване, което налага да се провежда строг хранителен режим. От значение е не само каква храна консумират диабетиците, но и какви напитки приемат. Ето какво трябва да знаем за диабета и алкохола.

Диабет - Жените с тънки бедра са по-склонни да страдат от диабет

Жените с тънки бедра са по-склонни да страдат от диабет

06.01.2019040

Експертите са установили, че напълняването около бедрата всъщност е по-безопасно от натрупването на коремни мазнини около основните органи, като черния дроб или панкреаса.

Диабет - Защо пишкате толкова често?

Защо пишкате толкова често?

30.09.20180598

Ако сте от тези хора, които страдат от чести позиви за уриниране, вероятно се чудите какво се случва с пикочния ви мехур. Вижте какви могат да са причините за това.

Диабет - Преддиабетни симптоми, които не бива да пренебрегвате

Преддиабетни симптоми, които не бива да пренебрегвате

19.09.201806757

Милиони хора по света страдат от предиабет, без дори да подозират. Може това да Ви се стори странно, но разпознаването на предиабета е трудно, поради оскъдните и нетипични признаци за смущения от диабетичен тип.

Диабет - Неочакваните странични ефекти на диабета

Неочакваните странични ефекти на диабета

16.09.20180517

Когато чуем диабет, сме склонни да мислим за проблеми с производството на инсулин и регулирането на кръвната захар. Това обаче е само част от мълчаливото“ и коварно хронично заболяване

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни