Новата колекция на Диор ни пренесе в света на родеото

Новата колекция на Диор ни пренесе в света на родеото

Под ръмящ дъжд и с дефилиращи коне бе представена последната колекция на модна къща Диор. Модният подиум бе превърнат в истински хиподрум, а тоалетите бяха вдъхновени от мексиканското родео.

1

Диор

Диор - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Диор от Ezine.bg. Списък на статиите за Диор. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Диор.
Диор - Диор и Гучи забраняват слабите манекенки

Диор и Гучи забраняват слабите манекенки

07.09.20170129

Диор и Гучи – две от най-големите модни империи решиха да спрат със слабите манекенки. Те приеха нова харта, с която ще се ограничи създаването на лоши модели за подражание.

Диор - Класически силуети и бунтарски дух в новата колекция на Диор

Класически силуети и бунтарски дух в новата колекция на Диор

08.03.20160318

Водещата модна къща Кристиан Диор представиха новата си колекция по време на Седмицата на модата в Париж. За новия сезон дизайнерите се спират на облекла в класически силуети с нотка на бунтарски дух

Диор - Великите дизайнери: Кристиан Диор

Великите дизайнери: Кристиан Диор

21.03.20150586

Кристиан Диор е роден в Гранвил на 21 януари 1905 година. Той е второто от петте деца на Александър Луи Маурис Диор, богат производител на продукти за наторяване. Диор желае да стане архитект, но по настояване на баща си се записва да учи в престижния Ec

Диор - Великите дизайнери: Ив Сен Лоран

Великите дизайнери: Ив Сен Лоран

03.03.20150476

Ив Сен Лоран е дизайнерът, който сътвори мечти от коприна, промени света на модата завинаги и успя да превърне името си в истинска икона. Още на 17 години момчето напуска родния си град, за да преследва мечтата си в Париж.

Диор - Dior представиха първите фюжън кецове

Dior представиха първите фюжън кецове

29.07.20140588

Френският модел бранд Dior представиха първите по рода си фюжън кецове, с които може да се ходи с лекота даже по морското дъно. Чифт от луксозните обувки струва 1100 долара.

Диор - Най-интересното от седмицата на модата в Париж

Най-интересното от седмицата на модата в Париж

04.03.20140636

В началото на годината във френската столица Париж се проведе седмица на модата. Заедно с дефилетата в Милано, Лондон и Ню Йорк в най-романтичния европейски град се изложиха основните модни тенденции.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни