Истината ще те шокира! Ето какво възбужда най-много жените

Истината ще те шокира! Ето какво възбужда най-много жените

За женското либидо се носят безброй легенди. Но докато някои мъже си мислят, че представителките на нежния пол се възпламеняват от мъже в костюми или пък мачовци с изваяни коремни мускули, то истината се оказа доста по-различна.

1

Домакинска работа

Домакинска работа - най-новите теми, избрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Домакинска работа от Ezine.bg. Списък на статиите за Домакинска работа. Онлайн сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Домакинска работа.
Домакинска работа - Ето колко калории горим, докато вършим домакинска работа

Ето колко калории горим, докато вършим домакинска работа

20.01.201701583

За тези, които не желаят да вършат домакинската работа, знанието, че с тази дейност може да се изгори значително количество калории може да бъде добра мотивация.

Домакинска работа - Липсата на домакинска работа прави жените дебели?

Липсата на домакинска работа прави жените дебели?

19.03.20160998

Макар и пералните, микровълновите печки и другите спестяващи труда устройства да помагат на жените да не се превръщат в домашни робини, те се отразяват зле на талията им

Домакинска работа - За добрата домакиня: системата Флай Лейди

За добрата домакиня: системата Флай Лейди

24.11.201504540

Всяка една работеща жена желае е, когато се прибере вкъщи след тежкия работен ден, да се отдаде на заслужена почивка. Домакинските задачи обаче са навсякъде. Системата Флай Лейди има решение за умни домакини

Домакинска работа - Как се раждат семейните скандали?

Как се раждат семейните скандали?

27.07.20150843

Във всички връзки има моменти на спадове и възходи. Семейните скандали са нещо напълно нормално, дори понякога могат да имат здравословен ефект за отношенията ви, стига, разбира се, да не излизат от контрол

Домакинска работа - Синовете разболяват работещата си майка

Синовете разболяват работещата си майка

15.05.201501674

Синовете са по-опасни за здравето на майката, посочва се в ново проучване. Работещите жени, които имат синове, били по-застрашени от сърдечни заболявания и смъртоносни сърдечни пристъпи

Домакинска работа - Почистването на дома прави връзката по-здрава

Почистването на дома прави връзката по-здрава

24.11.20140951

Поддържането на чистотата и реда у дома може сериозно да повлияе на връзката между партньорите. Оказва се също, че въпросът с почистването може да бъде сериозно изпитание за влюбените.

Домакинска работа - Жените с домакинстващи бащи са по-целеустремени

Жените с домакинстващи бащи са по-целеустремени

11.06.20140253

Специалисти от университета на Британска Колумбия са сигурни, че начинът, по който двойките с деца вършат домашните си задължения, е от голямо значение за бъдещите виждания на техните наследници.

Домакинска работа - Домакински задължения, които горят калории

Домакински задължения, които горят калории

27.04.201303403

Специалисти във Великобритания откриха още един начин за извайване на стройна фигура. А именно – домакинските дейности. Те са изчислили по колко калории гори всяка една работа в дома.

Домакинска работа - Домашната работа скапва психиката

Домашната работа скапва психиката

16.11.201202227

Домашните задължения, от чистенето до миенето на чинии, влияят отрицателно но психиката, твърдят социолози. Жените вършат три пъти повече работа за дома, отколкото мъжете.

Домакинска работа - Да намерим време за себе си, докато домакинстваме

Да намерим време за себе си, докато домакинстваме

22.06.201201424

Ако искате да изглеждате винаги перфектно, можете да откраднете някоя и друга минута в непрекъсващия поток от постоянни грижи и ангажименти, за да се разкрасите.

Домакинска работа - Как да накараме мъжа да помага вкъщи

Как да накараме мъжа да помага вкъщи

30.12.201002921

Ако искате да накарате мъжа си да се включи в домакинската работа, можете да постигнете това с шокова терапия, с шантаж или с преговори. От значение е и детството на мъжа.

Домакинска работа - Семейства с мъже-домошари не се разпадат

Семейства с мъже-домошари не се разпадат

20.05.201001885

При семейни двойки, в които съпругът взима активно участие в домакинската работа, рискът от развод намалява. Участието на мъжа в домакинството и грижата за децата здравява брака.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни