Домашни мехлеми срещу гъбички

Домашни мехлеми срещу гъбички

Над 100 вида гъбички създават проблеми на кожата и ноктите, като част от тях дори могат да увредят вътрешните органи. Затова не бива да ги подценяваме.

1

Домашни мехлеми

Домашни мехлеми - най-новите статии, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Домашни мехлеми от Ezine.bg. Списък на статиите за Домашни мехлеми. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Домашни мехлеми.
Домашни мехлеми - Рецепти срещу напукани и сухи устни

Рецепти срещу напукани и сухи устни

11.11.201609414

За напукани и сухи устни има точен медицински термин – наричат се хейлит или хейлоза. За да предпазваме устните си от външните условия е хубаво да използваме хидратиращи балсами

Домашни мехлеми - Трикове за по-пухкави устни

Трикове за по-пухкави устни

05.04.2013018267

По-пухкавите устни имат обратния ефект. Те дават живот на лицето, правят го по-привлекателно и като цяло привличат вниманието към себе си. Но как точно се постига това.

Домашни мехлеми - Да си направим сами балсам за устни

Да си направим сами балсам за устни

16.03.201303638

Но как да решим въпроса с устните? За тях най-добре би се погрижил балсамът. Можете да си направите най-различни аромати за устни, които ще овлажнят нежната кожа на устните много бързо.

Домашни мехлеми - Домашни мехлеми срещу хемороиди

Домашни мехлеми срещу хемороиди

28.12.2012063215

Хемороидите са разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса. Най-често срещаните типове хемороиди са външни и вътрешни. Тук ще ви предоставим няколко лесни домашно рецепти за справяне и с двата вида.

Домашни мехлеми - Домашни мехлеми за здраве

Домашни мехлеми за здраве

25.10.2012019031

Най-често в домашните мехлеми се съдържат билки – те са истинско богатство и могат да ни помогнат за най-различни здравословни кожни проблеми.