Лош дъх – оставете го в миналото

Лош дъх – оставете го в миналото

Лошият дъх е едно доста неприятно състояние, което може да засегне абсолютно всеки. Най-неприятното при него е, че носителят на неприятната миризма често не осъзнава колко отблъскващ е за околните.

1

Дъвки

Дъвки - актуални заглавия, авторски публикаци и съвети. Всичко за Дъвки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Дъвки. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Дъвки.
Дъвки - Високотехнологична дъвка открива инфекция в зъбите

Високотехнологична дъвка открива инфекция в зъбите

28.10.20150292

Нов вид високотехнологична дъвка ще засича инфекциите в зъбите и ще показва на хората кога трябва да посетят зъболекаря. Тя ще прави това, като променя вкуса си.

Дъвки - Трикове за почистване на меката мебел

Трикове за почистване на меката мебел

10.09.2015038241

Тапицерията върху меката мебел е нейното слабо място. В домашното ни ежедневие непрекъснато се случва така, че тя да се замърси. Как се чистят петна от кафе, кръв, сладко, дъвка.

Дъвки - Дъвчене на дъвка остави жена без челюст

Дъвчене на дъвка остави жена без челюст

01.09.20150664

След пет години постоянно дъвчене британската Клеър се изправила пред много сериозен проблем, който си е причинила сама. Постоянното дъвчене на дъвка е довело до увреждане на челюстта, заради което се наложила сложна хирургична намеса.

Дъвки - Дъвчете дъвка срещу бактерии в устната кухина

Дъвчете дъвка срещу бактерии в устната кухина

30.01.20150694

Ако човек дъвче дъвка само десет минути, това ще премахне от устната му кухина около сто милиона бактерии, обясняват учените, а това е около 10 на сто от бактериите, които се намират в слюнката.

Дъвки - Как да унищожим петна от свещ и вино

Как да унищожим петна от свещ и вино

17.06.201404518

За да отстраните петна от свещ или залепнала за дрехата дъвка, сложете дрехата във фризер и отстранете с помощта на тъп нож дъвката или восъка. Петната от химикалка се третират със спирт.

Дъвки - Дъвченето на дъвка може да ви състари преждевременно

Дъвченето на дъвка може да ви състари преждевременно

18.04.201301309

Ако дъвчете често дъвка и правите балони, рискувате да ви се образуват бръчки около устата. Това се случва заради разрушаването на молекулите на еластина в кожата.

Дъвки - Дебелеем от дъвки

Дебелеем от дъвки

01.04.201302715

Вадите пакетче дъвки от джоба си и слагате една от тях в уста. Дъхът ви става свеж и ментов, а няколко минути по-късно изведнъж ви се приисква да хапнете нещо сладичко. Това не е съвпадение.

Дъвки - Тънка талия се постига и без изтощителни диети

Тънка талия се постига и без изтощителни диети

25.06.201108470

Подгответе се отново да влезете в старите си дънки, защото в текста ще откриете информация как да се сдобиете със секси линия без луди диети и изморителни упражнения.

Дъвки - Дъвките ни образуват бръчки

Дъвките ни образуват бръчки

01.04.20100880

Дъвченето на дъвки може да ускори образуването на бръчки около устата, твърдят пластични хирурзи. При дъвченето мускулите на лицето се напрягат, а това поврежда опорната тъкан на дермата.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни