Омръзнало ви е да сте емоционална гъба? Ето как да спрете

Омръзнало ви е да сте емоционална гъба? Ето как да спрете

Със сигурност е имало момент в живота ви, в който сте се чувствали като емоционално кошче за боклук. Ето как да се справите с човек, който непрекъснато ви залива с лоши емоции

1

Емоции

Емоции - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Емоции от Ezine.bg. Списък на статиите за Емоции. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Емоции.
Емоции - Как да се възстановим от емоционалната болка

Как да се възстановим от емоционалната болка

08.08.201801285

Емоционалната болка често оказва по-голямо негативно значение върху качеството на живота, отколкото физическата. Стресът и отрицателните емоции дори могат да доведат до физическа болка и болест.

Емоции - Тялото ви предупреждава, когато потискате емоции

Тялото ви предупреждава, когато потискате емоции

16.07.201802667

Емоциите не са нещо, което идва и отшумява. Напротив, ако са потиснати, те могат да причинят здравословни проблеми, подобно на нелекувано възпаление или вирус.

Емоции - Как да водим трудни разговори

Как да водим трудни разговори

05.07.20180104

Повечето хора се страхуват от трудните разговори. Такива са тези, в които трябва да споделим неприятни новини, да обсъждаме деликатен въпрос или да говорим за нещо, което трябва да се промени или се е объркало.

Емоции - Негативните емоции показват как да бъдем щастливи

Негативните емоции показват как да бъдем щастливи

01.07.201801364

На всеки е известно, че има ясна концепция за щастие и когато изпитаме някоя от негативните емоции, се чувстваме неприятно и дори се самообвиняваме. Но според психологията именно тези негативни емоции ни правят голяма услуга.

Емоции - Страдате ли от хронични заболявания? Четете книги по-често

Страдате ли от хронични заболявания? Четете книги по-често

17.03.20170236

Литературата, освен че раздвижва мозъчните ви клетки, има и изключите;но полезно действие и върху здравето ви, като облекчава хроничните заболявания, предава Дейли мейл.

Емоции - Жените по-склонни към прошка от мъжете

Жените по-склонни към прошка от мъжете

26.02.201701216

Причината за това се крие в способността на нежния пол да се поставя на мястото на другия и да погледне на случващото се от гледната точка на провинилия се.

Емоции - Истината: Повечето заболявания са заради потиснати емоции

Истината: Повечето заболявания са заради потиснати емоции

18.01.201704726

Психосоматозата обаче разглежда заболяванията от друг ъгъл – душевен, и се основава на твърдението, че повечето заболявания се появяват и изострят заради потиснати емоции, които се страхуваме да изразим наяве.

Емоции - Пет съвета как да бъдем по-щастливи у дома

Пет съвета как да бъдем по-щастливи у дома

13.11.201604415

Експерти казват, че има определени цветове, аромати и аксесоари, които могат да повлияят на настроенията на вашия дом и дори да увеличат шансовете за цялостно и пълно удоволствие. Искате ли да бъдете по-щастливи у дома? Следвайте тогава тези пет съвета.

Емоции - Ако лъжете на дребно, сте сигурен изпечен измамник

Ако лъжете на дребно, сте сигурен изпечен измамник

28.10.20160201

Вече е доказано – малките лъжи водят след себе си все по-големи и по-големи измами. Колкото повече лъжи използваме в ежедневието си, толкова по-малко се притесняваме от това и завишаваме както количеството, така и размера им.

Емоции - Топ 10 съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе!

Топ 10 съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе!

11.10.201601479

Тийнейджърите са бъдещето. Вероятно сте чували тази фраза и преди. Звучи изтъркано и клише, но това е самата истина. В следващите 20-30 години всяка по-голяма и важна позиция в света ще бъде заета от днешните тийнейджъри.

Емоции - Как изразяваш чувствата си? (Тест)

Как изразяваш чувствата си? (Тест)

27.09.201601331

Изразяването на емоциите не представлява никакъв проблем за някои хора, но за други е трудна задача. Виж как изразяваш емоциите си ти, като направиш този лесен тест и научи нужно ли е да коригираш поведението си!

Емоции - Лекари сексисти дават грешни диагнози на пациентките си

Лекари сексисти дават грешни диагнози на пациентките си

21.08.20160176

Ново изследване е показало, че огромен процент от лекарите мъже подценяват болките на пациентите им жени поради вярата в сексистки стереотипи. Медиците вярват, че жените са много по-склонни да се оплакват и че. . .

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни