Ако ядеш редовно тази храна, те грози безплодие!

Ако ядеш редовно тази храна, те грози безплодие!

Жените, в чието меню редовно присъства червено месо, са изложени на двойно по-голям риск от ендометриоза, показа проучване на учени от Раковия изследователски център Фред Хъчинсън във Вашингтон.

1

Ендометриоза

Ендометриоза - актуални заглавия, избрани публикаци и идеи. Всичко за Ендометриоза от Ezine.bg. Преглед на статиите за Ендометриоза. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Ендометриоза.
Ендометриоза - Причини за болки в таза

Причини за болки в таза

08.06.201801034

Ако усещате болки в долната част на корема и таза или ви боли, когато ходите по малка нужда или докато правите секс, може да имате сериозен медицински проблем. Много състояния водят до вагинални и тазови болки. Ако дискомфортът в тези области не изчезва,

Ендометриоза - Депресиите ни причиняват тези гинекологични заболявания!

Депресиите ни причиняват тези гинекологични заболявания!

13.02.201802043

Миома, кисти и ендометриоза са само част от гинекологичните заболявания, които се дължат на психологическа травма в детството или негативно преживяване.

Ендометриоза - Ендометриоза

Ендометриоза

12.05.201506715

Ендометриозата е заболяване на женската полова система, което засяга около 30 от жените по света. Симптоми при ендометриозата. Диагностициране и лечение на ендометриозата

Ендометриоза - Ендометриозата е изпитание за жените

Ендометриозата е изпитание за жените

03.10.2014020449

Ендометриозата е хронично заболяване, което се среща при приблизително 10 от жените по целия свят. Най-честите причини, които могат да накарат жената да се посъветва с медицинско лице, са болката и затруднения със забременяването.

Ендометриоза - Причини за ендометриоза

Причини за ендометриоза

26.10.201208289

Много рядко се проявява при жени, които са в настъпила менопауза. Какви са конкретните причини за ендометриозата все още не е известно. Има различни предположения кое води до това заболяване.

Ендометриоза - Пет причини, пречещи на зачеването

Пет причини, пречещи на зачеването

02.08.20110118086

Опитвате от месеци или години, но така и не успявате да заченете. В какво ли се крие причината за това. Днес ще ви запознаем с пет причини, пречещи на забременяването.