Простички съвети за Св. Валентин

Простички съвети за Св. Валентин

Независимо дали с партньора ви сте заедно от няколко години, месеци, седмици или дни, никога не е излишно да разгорещите празника на влюбените с някои нови романтични подходи.

1

Желания

Желания - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко за Желания от Ezine.bg. Преглед на статиите за Желания. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Желания.
Желания - Какво искат мъжете

Какво искат мъжете

06.03.201212859

Понякога това какво искат мъжете и какво казват, че искат, са две различни неща. Какви са мъжете и какво искат в действителност?

Желания - Лимонът предпазва от компютърни грешки

Лимонът предпазва от компютърни грешки

12.06.201101282

Ароматната смес, която разпалва сексуалното желание, съдържа ванилия, иланг-иланг, канела и жасмин. Маслото от грейпфрут се използва като обезболяващо средство.

Желания - Една пета от обвързаните жадуват за друг

Една пета от обвързаните жадуват за друг

26.03.201101217

Изследването доказва, че все повече хора смятат за възможно да изпитват чувства към повече от един обект. Дори ако връзката е щастлива, няма гаранция, че партньорите не фантазират за друг.

Желания - Стриптийз за любимия

Стриптийз за любимия

04.02.201102374

Събллазнете любимия с домашен стриптийз. Предварително репетирайе движенията си, гледайте мъжа с поглед, изпълнен с желание, и танцувайте на мека приглушена светлина.

Желания - По време на овулация жените избягват бащите си

По време на овулация жените избягват бащите си

02.01.201102009

Когато са в овулация - тоест имат най-голям шанс да заченат, жените избягват контакта с бащите си. Това, според учените, се дължи на подсъзнателно желание за избягване на кръвосмешение.

Желания - За да получите нещо, поискайте го следобед

За да получите нещо, поискайте го следобед

20.10.201001763

Когато една жена иска нещо от един мъж, добре е да изрази желанията си следобед или вечер - тогава шансовете й за успех са големи. Мениджърите са податливи след един часа следобяд.

Желания - Няколко правила за добър секс

Няколко правила за добър секс

21.09.201009799

Добрият секс трябва да бъде разнообразен и да не се превръща в навик или задължение. При секса трябва да говорите, да обсъждате желанията си. Не се страхувайте и не страдайте от излишни комплекси

Желания - Мъжете искат да се чувстват желани, колкото и жените

Мъжете искат да се чувстват желани, колкото и жените

02.06.201002947

Мъжете и жените си приличат, когато става въпрос за чувства и взаимност. Оказва се, че истински задоволителният за мъжете секс е, когато усетят желанието и страстта на партньорките си по тях

Желания - Умно червило издава дали искаме секс

Умно червило издава дали искаме секс

17.05.20100827

На пазара вече има червило, което променя цвета си в зависимост от желанието на жената за интимни преживявания. То улавя емоционалното състояние на дамите и обагря устните им в различни нюанси

Желания - Не се борете с тайните си секс желания

Не се борете с тайните си секс желания

31.01.201001525

За да изпитате истинско удоволствие от секса, осъзнайте дали имате тайни сексжелания. Възможно е те да са възникнали заради някакви ваши комплекси. За да се преборите с тях, просто ги осъществете.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни