Социалните мрежи ни правят злобни и завистливи

Социалните мрежи ни правят злобни и завистливи

Допитване в социологическо изследване показва, че споделянето на информация в социалните мрежи ни прави по-злобни, завистливи, а също така и неадекватни.

1

Завист

Завист - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Завист от Ezine.bg. Обзор на статиите за Завист. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Завист.
Завист - Как да преодолеем завистта?

Как да преодолеем завистта?

08.01.2019078

Завистта е отровно чувство, защото може да съсипе живота ви без причина. Същевременно тя е много разпространена сред хората. Ето как да преодолеем завистта!

Завист - Негативните емоции показват как да бъдем щастливи

Негативните емоции показват как да бъдем щастливи

01.07.201801365

На всеки е известно, че има ясна концепция за щастие и когато изпитаме някоя от негативните емоции, се чувстваме неприятно и дори се самообвиняваме. Но според психологията именно тези негативни емоции ни правят голяма услуга.

Завист - Ежедневните източници на стрес, които ви разболяват бавно и сигурно

Ежедневните източници на стрес, които ви разболяват бавно и сигурно

09.10.201701020

Много проучвания са показали, че повечето заболявания са резултат на стрес, а в живота ни има доста източници на напрежение, които редовно се пренебрегват.

Завист - За какво завиждат представителите на двата пола

За какво завиждат представителите на двата пола

10.11.20150690

Завистта е добре позната на хората, тъй като поне веднъж на всеки му се е случвало да изпита злоба и да му се прииска да е на мястото на щастливия си приятел.

Завист - Новоизлюпените майки завиждат на колежките си

Новоизлюпените майки завиждат на колежките си

09.11.20100476

Жените, които се връщат на работното си място след раждането на дете, се чувстват зле и завиждат на колегите си, които според тях изглеждат по-стилно облечени.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни