Пищните жени раждат по-умни деца

Пищните жени раждат по-умни деца

Децата на по-пищните дами и специално на тези с големи задни части се раждат по-умни. До това заключение достигнаха американски учени. Плодът в утробата на по-закръглените представителки на нежния пол се развива по-добре

1

Задни части

Задни части - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Всичко за Задни части от Ezine.bg. Обзор на статиите за Задни части. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Задни части.
Задни части - Пищни задни части=здрави жени

Пищни задни части=здрави жени

03.04.201404280

Учени установиха, че жените с пълни бедра и задни части, по-малкк страдат от диабет и сърдечно-съдови заболявания. Крушовидната фигура е гаранция за добро здраве.

Задни части - Малки трикове за по-секси дупе

Малки трикове за по-секси дупе

25.07.201307211

Дупето ви може лесно да стане по-секси с малки трикове, които да изпълнявате редовно. За кратко време ще постигнете впечатляващи резултати.

Задни части - Отслабване в дупето

Отслабване в дупето

09.05.2013030039

За да имате секси дупе, трябва да правите упражнения, които не натоварват само него, а и краката. Всъщност упражненията за стягане или отслабване на бедра, ханш и дупе вървят винаги заедно.

Задни части - Как да изваем идеалното дупе

Как да изваем идеалното дупе

20.02.201309644

Идеалното дупе може да се оформи с много клякания, масаж, повечко зелени зеленчуци и плодове и ограничаване на кафето. Масажът на проблемните зони и бедрата е много полезен.

Задни части - Женското дупе - магнит за мъжките погледи

Женското дупе - магнит за мъжките погледи

29.11.201207849

Възпитано или не - всички сме изпадали в ситуации, в които някой се заглежда в дупето на жена. Процесът е взаимен – мъжете не спират да впиват погледи в дамските дупета, а от своя страна жените упорито се стараят да се харесат.

Задни части - Излагат долните гащи на жените в музей

Излагат долните гащи на жените в музей

12.01.20100856

Историят на дамското бельо е представена на специална изложба в Ратинген, Германия. Сред експонатите с долни гащи, корсети, подплънки за задни части. . .

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни