Тази диета увеличава шанса за зачеване и пази от аборти!

Тази диета увеличава шанса за зачеване и пази от аборти!

На режима са се доверили актрисите Холи Бери и Моли Симс, манекенката Криси Тейгън. Те са категорични, че именно той им е помогнал да забременеят.

1

Зачеване

Зачеване - най-новите теми, авторски публикаци и съвети. Практична информация на тема Зачеване от Ezine.bg. Обзор на статиите за Зачеване. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Зачеване.
Зачеване - Най-абсурдните женски техники за зачеване!

Най-абсурдните женски техники за зачеване!

04.01.20180998

Чували сме какви ли техники за забременяване, носещите се от уста нас уста сред нежната половина на човечеството. Потребителките на британски сайт обаче определено успяха да шокират света с налудничавите си идея за бързо зачеване.

Зачеване - Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

25.12.20170702

Установено е, че най-доброто време за зачеване от годината, са почивните дни около Коледа и Нова година. Студеният месец декември предразполага към повече ласки, което често води до бременност.

Зачеване - Най-удобните секс пози през 30-те, 40-те и 50-те години от живота ни

Най-удобните секс пози през 30-те, 40-те и 50-те години от живота ни

07.12.2016047872

Когато човек е в разцвета на силите си, може да мачка чаршафите в най-различни пози и при всяка една от тях изпитва огромно удоволствие. В по-напреднала възраст обаче не е така. Вижте кои са най-удобните секс пози за по-зрели двойки.

Зачеване - Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

27.08.20160656

Понякога, за да може една двойка да се превърне в семейство, освен много любов, е нужен и малко късмет. Всички знаем, че подходящият период за зачеване е овулацията. Кога обаче е най-подходящият момент за зачеване от мъжка гледна точка?

Зачеване - Виж какво ядат родителите, за да ти кажа какво ще е детето

Виж какво ядат родителите, за да ти кажа какво ще е детето

18.03.20160696

Хранителните навици на родителите се отразява пряко върху децата им. Това, което похапваt бъдещaта майка и баща преди зачеването, може да повлияе както положително, така и крайно отрицателно върху поколението им.

Зачеване - Билки, които ще ви помогнат да заченете

Билки, които ще ви помогнат да заченете

08.10.201502166

Билките са естествените лекарства, дадени ни от природата. Освен за лечение на заболявания те се използват от народната медицина и при проблеми със зачеването.

Зачеване - Имат ли проблеми децата, заченати ин витро

Имат ли проблеми децата, заченати ин витро

28.11.201403859

Първото успешно ин витро оплождане завършва и с раждане през 1978 година, като през всичките тези години не е имало много проучвания за състоянието да децата след раждането.

Зачеване - Кога най-рано се установява бременността

Кога най-рано се установява бременността

21.06.2014059662

Най-ранното установяване на бременността става чрез хормона на бременността. Той е наречен гонадропин. Хормонът индикира наличието на зародиш.

Зачеване - Многоплодна бременност в резултат на ин витро

Многоплодна бременност в резултат на ин витро

13.05.201401073

Ин витро опождането е единствен шанс за деца при много семейства по света. Многоплодната бременност съставлява 1–2 процента от всички бременности

Зачеване - Аюрведа правила за зачеване

Аюрведа правила за зачеване

18.04.201407697

Доктор Кулкарни всъщност препоръчва специална Аюрведа програма на всички жени, които желаят да станат майки. Програмата има сложното име Ваджакаранам - за да бъде успешна, тя трябва да бъда започната една година преди двойката да реши да има деца

Зачеване - Искате да забременеете? Прочетете това...

Искате да забременеете? Прочетете това...

26.02.2014052380

Основни неща, които всяка двойка трябва да знае, преди да започне тренировки за бебе. От какво зависи зачатието. Кога е най-лесно забременяването. Какво води до фертилност.

Зачеване - Здравословната закуска влияе на овулацията

Здравословната закуска влияе на овулацията

29.12.201302932

Наличието на поликистозни яйчници се наблюдава при все по-голям процент жени. Синдромът на поликистозните яйчници до момента засяга близо шест до десет на сто от жените в репродуктивна възраст, които изпитват затруднения при зачеване.