Нужни са ни само шест часа сън

Нужни са ни само шест часа сън

Широко разпространено е мнението, че всеки от нас се нуждае от минимум осем часа сън, за да се чувства и изглежда добре. Учените обаче опровергаха това мнение.

1

Здравословен сън

Здравословен сън - най-новите теми, избрани публикаци и препоръки. Всичко за Здравословен сън от Ezine.bg. Обзор на статиите за Здравословен сън. Online сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Здравословен сън.
Здравословен сън - Направете си този тест и разберете дали имате здравословен сън

Направете си този тест и разберете дали имате здравословен сън

29.12.201601501

Качественият и здравословен сън е важен, за да имаме достатъчно енергия през деня, а безсънието може да е източник на редица болести. Далеч преди безсънието обаче има симптоми, че не спите добре.

Здравословен сън - Надвийте лесно умората

Надвийте лесно умората

27.11.201602562

За да не изпитвате умора, избягвайте захарта и храните с нишесте. Намалете кафето и газираните напитки. Взимайте мултивитамини.

Здравословен сън - Защо сънят е толкова важен за здравето ни?

Защо сънят е толкова важен за здравето ни?

15.10.20160482

Макар мнозина да спазват максимата, че от сън спомени няма, всички лекари са на точно обратното мнение и ни съветват да спим минимум по 8 часа в денонощието.

Здравословен сън - Времето на лягане е основно за пълноценен сън

Времето на лягане е основно за пълноценен сън

16.08.201501611

Ново изследване на учените от университета в Корк показа, че за качествен и здравословен сън е нужно да човек да си ляга не по-рано от 22. 30 и не по-късно от 23. 00 часа.

Здравословен сън - Защо трябва да спим голи

Защо трябва да спим голи

15.02.201509907

Доказано е, че сънят без дрехи има здравословни ползи за нас. Ако все още се чудите между свяна, комфорта и здравето, ето няколко ползи от съня, както майка ни е родила.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни