Чудодейни зеленчукови сокове срещу болни бъбреци

Чудодейни зеленчукови сокове срещу болни бъбреци

Организмът не може да обработи неестествения за тялото неорганичен калций и търси начин да се отърве от него. Когато неорганичният калций бива депозиран в корема, това може да доведе до тумор в стомаха.

1

Зеленчукови Сокове

Зеленчукови Сокове - актуални теми, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Зеленчукови Сокове от Ezine.bg. Преглед на статиите за Зеленчукови Сокове. Онлайн сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Зеленчукови Сокове.
Зеленчукови Сокове - Кои плодови и зеленчукови сокове какво лекуват

Кои плодови и зеленчукови сокове какво лекуват

14.06.201601714

Всеки знае, че морковите са изключително полезни за зрението, но се оказва че когато са приготвени под формата на сок те действат добре и при борбата с рака.

Зеленчукови Сокове - Зелени сокове за добро здраве

Зелени сокове за добро здраве

25.11.201401320

Марулята се използва най-често за приготвяне на салата, но се оказва и много подходяща за направата на сок. За много хора джинджифилът е разковничето на полезния зелен сок. Той допълнително подобрява метаболизма

Зеленчукови Сокове - Как със сокове и вода да пречистим организма

Как със сокове и вода да пречистим организма

11.05.201406714

Най-лесният и приятен начин за пречистване на организма е чрез прясно изстискани сокове от лимон, ябълки, моркови, цвекло или касис.

Зеленчукови Сокове - Доматеният сок прави костите здрави

Доматеният сок прави костите здрави

10.04.201402346

Доматеният сок има укрепващо действие върху костите на човек. Той съдържа ликопен - антиоксидант намаляващ риска от сърдечни заболявания.

Зеленчукови Сокове - Отслабване чрез сокова диета

Отслабване чрез сокова диета

20.08.201305440

Според канадския вестник Нешънъл пост соковите диети стават все по-популярни. Характерното при тях е, че напълно изключват твърдата храна.

Зеленчукови Сокове - Изчистване на организма от отрови

Изчистване на организма от отрови

06.07.2013043134

Ако ли просто сте решили да прочистите профилактично организма си, то една комбинация от сурови сокове не само ще ви помогне, но и ще ви даде нови сили, и ще ви презареди с енергия.

Зеленчукови Сокове - Защо сокът от моркови е толкова полезен

Защо сокът от моркови е толкова полезен

21.05.201303024

Както всички знаем, сокът от плодове и зеленчуци е много полезен. Сокът от моркови се счита за изключителен, заради количеството калий, който доставя.