Съхранете зимните дрехи правилно ето така!

Съхранете зимните дрехи правилно ето така!

Пролетта бавно и сигурно настъпва. Това идва със задължителна смяна на дрехите с по-леки и тънки. И се налага за поредна година да приберете зимните дрехи.

1

Зимни Дрехи

Зимни Дрехи - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Зимни Дрехи от Ezine.bg. Списък на статиите за Зимни Дрехи. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Зимни Дрехи.
Зимни Дрехи - Дрехите, които ще са супермодерни тази зима!

Дрехите, които ще са супермодерни тази зима!

04.12.201706400

Тази зима определено модните тенденции са много по-разчупени и предлагат решения, които доскоро са се считали за неприемливи или остарели.

Зимни Дрехи - Пет модни тенденции за зимния сезон

Пет модни тенденции за зимния сезон

22.11.201401614

През последните месеци се очертаха основните течения, които ще са модерни през идващата зима, но ако не можете да спазите всяко едно от тях, може да се спрете на 5, които се очертават като най-тенденциозни.

Зимни Дрехи - Стрийт стайлинг есен-зима 2013

Стрийт стайлинг есен-зима 2013

18.10.201303185

Една от най-сантименталните дрехи, които присъстват в гардероба на всеки от нас, е топлият пуловер. Напоследък обаче той се превръща в новия хит сред стрийт стайлинг маниаците. И ще бъде актуален през целия есенно-зимен сезон.

Зимни Дрехи - Коженото палто притежава енергия

Коженото палто притежава енергия

01.02.201303943

Палтата от естествен косъм притежават енергия, която се отразява благотворно на психиката. Само връхните дрехи от изкуствена кожа не оказват положителен ефект върху притежателя си

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни