Трите причини, заради които прекалявате с алкохола

Трите причини, заради които прекалявате с алкохола

В чаша вино за вечеря или друг алкохол няма нищо лошо, но ако започнете редовно да прекалявате с алкохола и се напивате до безпаметност има над какво да се замислите.

1

Злоупотреба с алкохол

Злоупотреба с алкохол - последните заглавия, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Злоупотреба с алкохол от Ezine.bg. Обзор на статиите за Злоупотреба с алкохол. Online журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Злоупотреба с алкохол.
Злоупотреба с алкохол - Бракът кара мъжете да се откажат от редовното пиене

Бракът кара мъжете да се откажат от редовното пиене

09.08.20160178

Щастливите двойки пият по-малко алкохол, отколкото техните самотни връстници. Бракът не само кара хората да пият по-рядко, но и ограничава злоупотребата с алкохол.

Злоупотреба с алкохол - Алкохолизъм

Алкохолизъм

02.06.201502211

Алкохолизмът е познат още като синдром на алкохолната зависимост. Алколизмът засяга около 2. 5 от българите. Алкохолизмът изисква продължително лечение и психотерапия.

Злоупотреба с алкохол - Злоупотребата с алкохол ни убива бавно

Злоупотребата с алкохол ни убива бавно

09.05.201501692

Първите десет места на списъка със страните, където се пие най-много алкохол, са заети от европейски държави. В анализа е споменато още, че господата посягат към чашката много по-често, отколкото дамите.

Злоупотреба с алкохол - Козметични процедури според биологичния часовник

Козметични процедури според биологичния часовник

30.09.201301474

Собственият ни биологичен часовник диктува както пулсациите на всеки един орган от тялото ни, така и на живота на кожата ни.

Злоупотреба с алкохол - Можем ли да избегнем оплешивяването

Можем ли да избегнем оплешивяването

18.07.201301954

Когато забележите засилен косопад, най-добре потърсете помощта на дерматолог. Той ще установи причината за косопада и ще може да вземете навременни мерки, които да предотвратят започналия процес. Не се стряскайте – това не е оплешивяване.

Злоупотреба с алкохол - Учени разработват лек срещу алкохолизъм

Учени разработват лек срещу алкохолизъм

11.02.201301356

Алкохолизмът е един от бичовете на съвременния човек. Според неофициални данни на Асоциацията на анонимните алкохолици броя на хората в България в плен на този порок е близо 80 000 души. Други 500 000 души злоупотребяват редовно

Злоупотреба с алкохол - Алкохол при висока кръвна захар?

Алкохол при висока кръвна захар?

04.12.2012018703

Алкохолът съдържа 7 калории на грам, което е сходно на нивото на калории приети под формата на мазнини. Вашето тяло метаболизира алкохола с приоритет. Всяка храна, консумирана с алкохол не се абсорбира скоростно.

Злоупотреба с алкохол - Как да прогоним махмурлука

Как да прогоним махмурлука

29.09.201201552

Когато сте решили да пиете някакъв алкохол, е много важно да не го смесвате с друг вид, защото това е сигурна предпоставка за страшно главоболие на другата сутрин.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни