Избор на дамско бельо според зодията

Избор на дамско бельо според зодията

Астролози обаче са открили зависимост между дамското бельо и зодията. Ето какво трябва да знаете, когато избирате бельо за една дама с цел да я впечатлите.

1

Избор на бельо

Избор на бельо - актуални теми, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Избор на бельо от Ezine.bg. Преглед на статиите за Избор на бельо. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Избор на бельо.
Избор на бельо - Правилата, които пълничките жени трябва да следват при избора на бельо

Правилата, които пълничките жени трябва да следват при избора на бельо

18.06.201804445

Не мислете, че ако сте от по-пухкавите дами, няма бельо, което да ви стои секси. Видът ви зависи изцяло от умението да подбирате бельото си, така че да съответства на фигурата ви.

Избор на бельо - Непростими грешки, които правите при избора на бельо!

Непростими грешки, които правите при избора на бельо!

30.03.2016012773

Водещи модни експерти казват, че повече от 80 процента от жените не носят своя размер бельо. Също близо 70 процента от дамите правят някои основни грешки при избори си на така наречените долни дрехи.

Избор на бельо - Най-антисекси бельото

Най-антисекси бельото

18.04.201305949

Та ако искате да го отблъснете и да получите обратния ефект, просто сменете секси бельото с антисекси бельо. Има няколко неща, които няма да се харесат на мъжете и в интерес и на вашата връзка е хубаво да не му поднасяте подобни изненади.

Избор на бельо - Вредно ли е бельото от синтетични материи

Вредно ли е бельото от синтетични материи

24.10.201201110

Синтетичните материи при допир с по-нежната интимна зона могат да предизвикват различни инфекции и заболявания на пикочно-половата система.

Избор на бельо - Какво бельо харесват мъжете

Какво бельо харесват мъжете

21.03.201206603

Мъжете възприемат дамското бельо като опаковка на подарък. Колкото е по-красива опаковката, толкова по-голямо желание има мъжът да отвори подаръка си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни