Как да изберем матрак?

Как да изберем матрак?

Добрият сън струва повече от най-голямото богатство. Качествената почивка зависи от матрака. Как да изберем матрак за спалнята и да се радваме на пълноценна дрямка?

1

Избор на матрак

Избор на матрак - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Избор на матрак от Ezine.bg. Обзор на статиите за Избор на матрак. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Избор на матрак.
Избор на матрак - Кога трябва да смените матрака?

Кога трябва да смените матрака?

05.06.20180202

Колкото и време да отделите на проучвания, за да разберете дали матракът ще ви пасне, трябва да спите една-две седмици на него. А ето и няколко изненадващи предупредителни знака, които ви подсказват кога е дошло време за смяна.

Избор на матрак - Как да изберем подходящ матрак и спалня

Как да изберем подходящ матрак и спалня

08.11.201302823

При покупката на матрак и спалня най-важното е да се убедите, че те са подходящите за вас. Изборът не трябва да е съобразен с цената и гаранцията, а най-вече с качеството и удобството.

Избор на матрак - Как да изберем най-подходящия матрак

Как да изберем най-подходящия матрак

29.03.201301531

В спалнята можем да отморим, да се отпуснем и да се понесем в сладък и дълбок сън. За да се случи всичко това и за да се събудим напълно отпочинали на следващата сутрин е много важно какъв е матракът, на който спим.

Избор на матрак - Как да изберете най-добрия матрак

Как да изберете най-добрия матрак

14.12.201101535

Добрият матрак е гаранция за пълноценен сън. Затова е важно какъв точно ще изберете. Съществуват различни видове – пружинни, латексови, най-модерни обаче са матраците от мемори пяна.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни