Най-ефикасните средства за изглаждане на бръчките около очите

Най-ефикасните средства за изглаждане на бръчките около очите

Тъй като кожата под и около очите ви е толкова тънка, признаци на увреждане като възрастови петна, фини линии и бръчки са особено често срещани. Това може да ви накара да изглеждате и да се чувствате по-стари, отколкото сте всъщност.

1

Изглаждане на бръчки

Изглаждане на бръчки - актуални теми, авторски публикаци и препоръки. Практична информация за Изглаждане на бръчки от Ezine.bg. Обзор на статиите за Изглаждане на бръчки. Онлайн сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Изглаждане на бръчки.
Изглаждане на бръчки - Ползите от нощния крем

Ползите от нощния крем

25.04.201302998

Ако искате да останете млади по-дълго време и огледалото да ви радва всеки път, щом погледнете в него, използването на нощен крем е задължително.

Изглаждане на бръчки - Просото помага за изглаждане на бръчките

Просото помага за изглаждане на бръчките

22.04.201306647

Просото е дар от природата. То помага да се сдобием със сияен тен и да намалин появата на неприятните бръчки. То съдържа витамин Е, желязо, силициева киселина, важни за кожата, косата и ноктите.

Изглаждане на бръчки - Учудвайте се срещу бръчки

Учудвайте се срещу бръчки

18.03.201304587

Колкото и странно да звучи, учудената физиономия помага за отстраняването на фините бръчици и за намаляването на вече съществуващите по-дълбоки бръчки.

Изглаждане на бръчки - Йонофореза - дерматологични ползи

Йонофореза - дерматологични ползи

04.02.201305560

Йонофорезата е козметична процедура, която се отразява много добре на състоянието на кожата. При йонофорезата в кожата се вкарват подхранващи вещества с помощта на ток, кожата става сияеща и изглежда по-млада.

Изглаждане на бръчки - Изглаждане на лицето без оперативна намеса

Изглаждане на лицето без оперативна намеса

15.09.2012044427

Красотата на лицето може да се запази и без да се налага да се подлагате на обработката на скалпела на пластичния хирург. Съществуват елементарни средства за подмладяване на кожата.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни