Топ съвети за облекчаване на шиповете

Топ съвети за облекчаване на шиповете

Почти няма човек над 60-годишна възраст, който да не се оплаква от шипове. И в това няма нищо странно или неестествено, тъй като с течение на времето и напредването на възрастта човешкият организъм претърпява много промени.

1

Износване на ставите

Износване на ставите - актуални теми, авторски публикаци и препоръки. Всичко на тема Износване на ставите от Ezine.bg. Списък на статиите за Износване на ставите. Online журнал за здравословен живот, звезди, дом, семейство и Износване на ставите.
Износване на ставите - Износване на ставите

Износване на ставите

23.03.201502747

Основният рисков фактор за износване на ставите несъмнено е възрастта. Колкото по-възрастен е един човек, толкова по-голям е рискът за износване на ставите. Хранене срещу износване на ставите

Износване на ставите - Лекува ли се артрозата

Лекува ли се артрозата

26.04.201404289

Артрозата може да се раздели на първична и вторична - първичната се развива при хора, които са предразположени към болестта, а вторичната след възпалително ставно заболяване или вродена малформация.

Износване на ставите - Колоезденето - подходящ спорт при проблеми със ставите

Колоезденето - подходящ спорт при проблеми със ставите

22.04.201401228

Колоезденето е най-подходящият спорт при хора с проблеми в опорно-двигателния апарат и по-специално със ставите.

Износване на ставите - Лечение с хиалурон цери артрозата

Лечение с хиалурон цери артрозата

12.02.201305941

Ново лечение с хиалуронова киселина премахва болките в ставите. Артрозата не е типична болест, а естествен процес, тъй като с нарастване на годините ставите се износват.

Износване на ставите - Новата епидемия на 21 век - артритът

Новата епидемия на 21 век - артритът

04.02.201209853

Артритът е заболяване, водещо до възпаление на ставите. Наднорменото тегло води до износване на ставите. Колената носят цялата тежест на тялото.

Износване на ставите - Витамини и минерали за кости и стави

Витамини и минерали за кости и стави

28.09.201107032

Витамин С, който изобилства в ягодите и боровинките, може да помогне за забавяне износването на ставите. Антиоксидантното действие на витамина предпазва от свободните радикали.