Грижи за сухата и изтощена коса

Грижи за сухата и изтощена коса

Благодарение на напрегнатото ни ежедневие и постоянните климатични промени, често косата ни не е това, което очакваме. Грижи за сухата и изтощена коса:

1

Изтощена коса

Изтощена коса - най-новите теми, подбрани публикаци и съвети. Информация за Изтощена коса от Ezine.bg. Обзор на статиите за Изтощена коса. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Изтощена коса.
Изтощена коса - Причини за суха и изтощена коса

Причини за суха и изтощена коса

12.12.20180223

Причините за суха и изтощена коса могат да са най-разнообразни. Тук ще изброим най-често срещаните причини за суха и изтощена коса, за да знаете как да се борите с проблема.

Изтощена коса - Възстановяване на косата след изрусяване

Възстановяване на косата след изрусяване

23.07.20180729

Дори и вицовете, свързани с блондинки да не стихват, има много жени, които предпочитат да имат платинено или пък медно руса коса. Няма за какво да ги виним, защото има и такива, които изглеждат перфектно именно когато са блондинки.

Изтощена коса - 5 сериозни пропуски в грижата за коса, които всяка жена прави

5 сериозни пропуски в грижата за коса, които всяка жена прави

09.07.20180498

Да измиеш косата си изглеждат елементарен процес, но това далеч не е достатъчно, за да се погрижите за здравето на косата си. Вижте в галерията ни пропуски, която всяка жена прави редовно.

Изтощена коса - Кажете край на сухите и накъсани краища на косата

Кажете край на сухите и накъсани краища на косата

28.06.20180449

Здравата и красива коса е неотменна част от добрия външен вид. Модерната прическа и свежия цвят обаче няма да са достатъчни, ако краищата са сухи и накъсани. За това има много причини, като повечето се дължат на собствените ни усилия. Много неща вредят

Изтощена коса - Как да запазим цвета на боядисаната коса?

Как да запазим цвета на боядисаната коса?

05.06.20180439

Според изследвания над 60 процента от жените в Европа се боядисват. Дали защото искат да променят визията си, или пък не понасят появилите се бели косъмчета. Дори и боядисващите се мъже вече не са толкова малко.

Изтощена коса - Как да възстановим изтощената коса

Как да възстановим изтощената коса

28.05.20180494

До изтощаване на косата може да се стигне и в резултат на различни заболявания. Дори и хормонален дисбаланс може да е основната причина за изтощаване на косата. Все пак във всички изброени случаи има какво да направите по въпроса.

Изтощена коса - Най-ефективните домашни маски за бърз растеж на косата

Най-ефективните домашни маски за бърз растеж на косата

02.04.201805830

Не е нужно да се отказвате от мечтаната косата. Можете да я постигнете с подходяща диета и изцяло естествени приготвени в домашни условия маски ежеседмично.

Изтощена коса - Най-добрите маски за изтощена и третирана коса

Най-добрите маски за изтощена и третирана коса

16.03.201803386

Събрахме 4-те най-добри маски за коса, когато положението е наистина спешно и искате час по-скоро да върнете жизнеността на вашата грива.

Изтощена коса - Домашна маска с чили подсилва косата и бори косопада

Домашна маска с чили подсилва косата и бори косопада

26.05.20170922

Чили се оказва и отличен лек в борбата с тънката и изтощена коса, както и с косопада, тъй като подобрява кръвоснабдяването на скалпа. За да се постигне този ефект обаче, подправката трябва да се приложи по определен начин.

Изтощена коса - Касия - новият суперпродукт за здрава коса

Касия - новият суперпродукт за здрава коса

02.03.20170672

Касия – това е новият продукт, който ще ви осигури здрава и силна коса. Това азиатско растение има безброй много приложения, а най-новата му функция е да поправя дори най-увредените коси.

Изтощена коса - Топ 10 естествени продукти за увредена коса

Топ 10 естествени продукти за увредена коса

28.02.201707454

Женските гриви често са подлагани на голям стрес – къдрене, изправяне, скубане, стягане и какво ли още не. Като прибавим силните слънчеви лъчи през лятото в комбинация с морската вода и сухия въздух, крайният резултат е силно увредена и суха коса.

Изтощена коса - Ето къде бъркате, когато сушите косата си

Ето къде бъркате, когато сушите косата си

23.07.20160732

Много жени следват съвета за сешоара и избират да оставят косата сама да изсъхне. И тук обаче ви грозят неподозирани опасности. Ето какво не трябва да правите, когато оставите косата да се суши сама

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни