Как да подобрим имунитета на детето?

Как да подобрим имунитета на детето?

В своите ранни години малчуганите често боледуват. Ако и вашият мъник има същият проблем, вижте как да подобрим имунитета на детето!

1

Имунитет

Имунитет - актуални теми, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Имунитет от Ezine.bg. Преглед на статиите за Имунитет. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Имунитет.
Имунитет - Изненадващи средства за подсилване на имунитета

Изненадващи средства за подсилване на имунитета

22.05.20180300

Всички знаем, че трябва да се храним правилно, да спортуваме и да спим достатъчно, за да поддържаме имунитета си в добра форма. Но освен тези традиционни средства има и няколко изненадващи начина за подсилване на имунната система. Разходка в гората

Имунитет - Феновете на татусите имат суперсилен имунитет

Феновете на татусите имат суперсилен имунитет

09.01.20170311

Татуировките, така модерни в последните години, могат да се окажат полезни за здравето. Направата им върху кожата засилва имунитета.

Имунитет - Имуностимулираща терапия само с български продукти

Имуностимулираща терапия само с български продукти

22.12.20160788

Има продукти, които растат свободно по нашите територии и които трябва да вземат централно място в нашето меню. Какво можете да използвате като имуностимулираща терапия, разберете тук

Имунитет - С мъжа ви имате еднаква имунна система!

С мъжа ви имате еднаква имунна система!

23.02.20160581

Когато заживеете с партньора си, имунната ви система с времето започва да си прилича. Въпреки че всеки организъм е уникален, общите хранителни навици дават своето отражение.

Имунитет - Да помогнем на тялото при резките температурни промени

Да помогнем на тялото при резките температурни промени

04.11.20150441

В последно време, както е и типично за есента, температурите търпят резки промени. В един ден градусите са 20, а на другия ни полива студен дъжд и мръзнем поради падането температурата с 10 до 15 градуса.

Имунитет - Да вдигнем имунитета в сезона на настинките

Да вдигнем имунитета в сезона на настинките

18.10.20150896

С настъпването на есента дойде и сезона на настинките и вирусните заболявания. Според повечето специалисти най-добрия метод за борба с тях е превенцията.

Имунитет - Странични ефекти от приема на имуномодулатори

Странични ефекти от приема на имуномодулатори

03.08.201501802

В наши дни понижената имунна система се смята за виновна за повечето заболявания. Укрепването ѝ е една от главните задачи на съвременната медицина. Като най-добър метод за това някои смятат приемът на имуномодулатори.

Имунитет - Какво е имунотерапия

Какво е имунотерапия

22.06.201502522

Имунотерапията представлява биологичен метод за лечение на злокачествени заболявания. Целта на този вид лечение на рак е да стимулира естествените защитни сили на организма, за да се пребори той успешно със злокачествените клетки.

Имунитет - Понижен имунитет! Какво да правя?

Понижен имунитет! Какво да правя?

13.03.201501777

Орехите са идеални за повишаване на имунитета – единият вариант е да хапвате ежедневно по 5-6 ядки. Може да се приготви и отвара с помощта на листата на ореха.

Имунитет - Причини за понижен имунитет

Причини за понижен имунитет

06.03.201504512

Под термина имунитет се разбира устойчивостта на организма срещу инфекциите. В своята същност той по-скоро представлява способността на организма да поддържа вътрешния баланс на клетъчните си структури.

Имунитет - Д-р Гайдурков: Откажете млякото, за да сте здрави

Д-р Гайдурков: Откажете млякото, за да сте здрави

16.10.201407951

По думите на специалиста млечните продукти не влияят добре на човешкия организъм. Д-р Гайдурков е повече от убеден, че млякото е враг на имунитета.

Имунитет - Пет храни, които преборват грипа

Пет храни, които преборват грипа

26.09.201401692

Много е важно още да се храните пълноценно, докато сте болни. Ето и кои са петте храни, които задължително трябва да консумирате по време на боледуването.