Комбинирайте упражненията със смях за супер фигура

Комбинирайте упражненията със смях за супер фигура

Един от най-бързите методи за красива и стройна фигура е да правите упражненията си смеейки се. Това прави физическото натоварване много по-ефективно от обикновените тренировки.

1

Имунна система

Имунна система - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Имунна система от Ezine.bg. Преглед на статиите за Имунна система. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Имунна система.
Имунна система - Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

05.01.201702626

Три поредни дни на пълен глад може да възстановят разклатената ви имунна система в сезона на грипа и настинките и дори да намалят риска от ракови заболявания.

Имунна система - Имуностимулираща терапия само с български продукти

Имуностимулираща терапия само с български продукти

22.12.20160839

Има продукти, които растат свободно по нашите територии и които трябва да вземат централно място в нашето меню. Какво можете да използвате като имуностимулираща терапия, разберете тук

Имунна система - Пазете си тлъстините - защитават от инфекции

Пазете си тлъстините - защитават от инфекции

20.12.201601022

Тлъстините, от които всеки иска да се отърве, са много по-полезни, отколкото се смяташе досега. Те се оказват първата защита от патогени, обясняват учени от университета в Питсбърг

Имунна система - С мъжа ви имате еднаква имунна система!

С мъжа ви имате еднаква имунна система!

23.02.20160592

Когато заживеете с партньора си, имунната ви система с времето започва да си прилича. Въпреки че всеки организъм е уникален, общите хранителни навици дават своето отражение.

Имунна система - Странични ефекти от приема на имуномодулатори

Странични ефекти от приема на имуномодулатори

03.08.201501879

В наши дни понижената имунна система се смята за виновна за повечето заболявания. Укрепването ѝ е една от главните задачи на съвременната медицина. Като най-добър метод за това някои смятат приемът на имуномодулатори.

Имунна система - Какво е имунотерапия

Какво е имунотерапия

22.06.201502607

Имунотерапията представлява биологичен метод за лечение на злокачествени заболявания. Целта на този вид лечение на рак е да стимулира естествените защитни сили на организма, за да се пребори той успешно със злокачествените клетки.

Имунна система - Автоимунни заболявания

Автоимунни заболявания

09.06.2015016551

Автоимунните заболявания са група заболявания, при които има хиперактивност на имунната система, която унищожава здравите тъкани, клетки и органи в своя собствен организъм. Симптоми при автоимунно заболяване.

Имунна система - Как да се предпазите от настинки

Как да се предпазите от настинки

30.03.201501940

С настъпването на все по-студените зимни дни значително се увеличава броят на хората с простудни и инфекциозни заболявания. Как да подсилим имунната си система срещу настинки.

Имунна система - Понижен имунитет! Какво да правя?

Понижен имунитет! Какво да правя?

13.03.201501807

Орехите са идеални за повишаване на имунитета – единият вариант е да хапвате ежедневно по 5-6 ядки. Може да се приготви и отвара с помощта на листата на ореха.

Имунна система - Причини за понижен имунитет

Причини за понижен имунитет

06.03.201504656

Под термина имунитет се разбира устойчивостта на организма срещу инфекциите. В своята същност той по-скоро представлява способността на организма да поддържа вътрешния баланс на клетъчните си структури.

Имунна система - Как да подсилим имунната система

Как да подсилим имунната система

06.04.2014013776

Витамин С оглавява листата на най-полезните за имунната система хранителни съставки. Витамин Е и бета-каротин също играят изключително важна роля за доброто състояние на имунитета ни.

Имунна система - Зеленото е цветът на хармоничната душа

Зеленото е цветът на хармоничната душа

28.03.201401454

Нюансите на зеленото зареждат тялото и душата ни с енергия и създават чувство на хармония. Лимонено зеленото благоприятства движението на енергията в тялото и стимулира имунната система