Помощ! Как да сдобря мама и татко

Помощ! Как да сдобря мама и татко

За да сдобриш родителите си, им покажи как изглеждат те в твоите очи. Когато наблегнеш на добрите страни на единия пред другия, може да му отвориш очите и да го склониш да отстъпи.

1

Караници

Караници - актуални заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Всичко за Караници от Ezine.bg. Преглед на статиите за Караници. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Караници.
Караници - Караме се с половинката поне 300 пъти годишно

Караме се с половинката поне 300 пъти годишно

25.10.20150605

Най-честата причина за скандалите се оказват постоянно включените осветителни тела. Следващата причина за караница вкъщи е кочината в банята, а след нея се нарежда прекалено високият звук на телевизора, показват резултатите от проучването.

Караници - Какво пречи на влюбените да живеят щастливо?

Какво пречи на влюбените да живеят щастливо?

18.06.201402896

Психолози анализираха защо влюбените не могат да живеят щастлив живот, а все се карат. Те са открили какво най-много дразни мъжете в жените и обратно и дават решения за това.

Караници - Как да преглътнем неговите изнервящи навици

Как да преглътнем неговите изнервящи навици

28.05.20140953

Запитайтедали пък вашата прекомерна дребнавост не е причина за ядовете ви. Стъпка борбата с дребните изнервящи лоши навици е да намерите начин да говорите с него. Семейни отношения и караници.

Караници - Как жените вбесяват мъжете

Как жените вбесяват мъжете

13.09.201306718

Много от скандалите между влюбени възникват без видима причина. Психолозите обаче не мислят така. Според тях има конкретни думи и постъпки, с които една жена може да ядоса всеки мъж.

Караници - Какво да правим, ако свекървата ни тормози

Какво да правим, ако свекървата ни тормози

13.06.201305265

За отношенията снаха-свекърва има толкова много вицове и в повечето от тях свекървата е демонизирана и натоварена с много негативизъм. Истина е, че понякога тези две любими жени в живота на мъжа никак не се разбират и откровено не се харесват.

Караници - Когато той вече не ви забелязва

Когато той вече не ви забелязва

12.04.201306980

Купувате си нова рокля, правите си прическа, питате го за нещо – той нито ви чува, нито ви забелязва. А амнезията относно празници като Свети Валентин и датата на вашата сватба са перманентни. Не се безпокойте – не сте единствена на света.

Караници - Любовните скандали вредят на здравето

Любовните скандали вредят на здравето

23.02.201301774

Скандалите вредят не само на връзката ви, но и на здравето ви. Причината за това е, че безпокойствието повишава нивото на адреналин и кортизол (хормоните на среса) в организма.

Караници - Децата дебелеят заради скандали вкъщи

Децата дебелеят заради скандали вкъщи

28.01.20130961

Детето може да качва килограми не заради неправилното хранене или липса на движение, а защото е свидетел на скандали и караници вкъщи. Друг вариант е проблем с обмяната на веществата.

Караници - Кризите в любовта са четири

Кризите в любовта са четири

18.12.2012027613

Кризите в една връзка са 4 в различните периоди. Когато се появи бебето, е важно да правим компромиси, както и в останалите кризи на любовта в семейството. Причини за отчуждаването между двамата.

Караници - Защо мъжът не ви разбира

Защо мъжът не ви разбира

09.01.201203925

Мъжете не разбират чак толкова от фините намеци, които им подмятат жените. Още повече, че обикновено жените влагат скрит смисъл в повечето си изречения.

Караници - Пурпурно перде помага за страхотен секс

Пурпурно перде помага за страхотен секс

26.03.201003003

Пурпурният цвят в спалнята ще активира сексуалността на партньора, който е по-мързелив. Ако се карате често в леглото с любимия човек, в спалнята ви не трябва да има жълто, оранжево и червено.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни