Как да заякна?

Как да заякна?

Рим не е бил построен за един ден, но пък вие можете да зякнете само за един месец. Ако искате не само релефни мускули, но и сила, има някои неща, на които трябва да обърнете внимание в тренировката си.

1

Кардио Упражнения

Кардио Упражнения - най-новите статии, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Кардио Упражнения от Ezine.bg. Обзор на статиите за Кардио Упражнения. Онлайн сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Кардио Упражнения.
Кардио Упражнения - За ползите от кардио тренировките

За ползите от кардио тренировките

09.02.2019078

Кардио тренировки са по-лек тип упражнения, чиито привърженици обикновено са дамите. Те са изключително полезни за сваляне на напрежение, поддържане на хубава фигура, изразходване на енергия.

Кардио Упражнения - Гладно кардио: Отслабваме ли по-бързо с тренировка на гладен стомах?

Гладно кардио: Отслабваме ли по-бързо с тренировка на гладен стомах?

22.12.20180241

Гладното кардио не означава непременно, че трябва да се придържате към периодично гладуване. Ето мнението на фитнес инструкторите и специалисти по храненето относно гладното кардио

Кардио Упражнения - Топ съвети за стягане на мускулите

Топ съвети за стягане на мускулите

24.02.201801271

Здрав дух в здраво тяло е девиз, който всички сме чували. Стягането на мускулите освен че ще ви даде повече увереност да се разхождате по плажа през престоящия летен сезон, но ще укрепи и здравето ви.

Кардио Упражнения - Диетата и упражненията на Синди Крауфорд

Диетата и упражненията на Синди Крауфорд

24.10.201402196

48-годишният супермодел Синди Крауфорд и до днес може да се похвали с перфектна фигура. Звездата има стабилна програма от диета и упражнения, с които поддържа тялото си.

Кардио Упражнения - Фитнес режимът на Люси Дяковска

Фитнес режимът на Люси Дяковска

08.09.201403106

Българската изпълнителка Люси Дяковска разкри режима, с който могат да се свалят излишните килограми само за 60 дни. Освен това видимо ще стегнете мускулатурата си.

Кардио Упражнения - Кардио пилатес за изваяно тяло

Кардио пилатес за изваяно тяло

23.09.201301633

Ефектът от него е бързо сваляне на килограми, благодарение на кардио упражненията, както и постигане на стегната и оформена фигура и изправена стойка, благодарение на пилатес елементите.

Кардио Упражнения - Кардио тренировка за стройни крака

Кардио тренировка за стройни крака

24.04.2013013349

Ако нямате време за разходки и кросове в близкия парк, то можете да тренирате и в къщи, и пак да постигнете желания резултат. Настоящата програма за трениране е наречена Пирамидата на стройните крака.

Кардио Упражнения - Идеи за домашни кардио упражнения

Идеи за домашни кардио упражнения

25.05.201203983

Кардио упражненията имат за цел да подобрят дейността на сърцето, но освен това те се отразяват тонизиращо на целия организъм и спомагат за отслабването.

Кардио Упражнения - Полезно ли е тичането с тежести

Полезно ли е тичането с тежести

25.11.201102437

Използването им ускорява интензитета на тренировките, но в същото време намалява времето, за което се провеждат, поради свръх натовареността на мускулите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни