Катрин Зита-Джоунс отново влезе в клиника

Катрин Зита-Джоунс отново влезе в клиника

Красивата съпруга на Майкъл Дъглас Катрин Зита –Джоунс има биполярно разстройство, което я кара често да влиза в депресии. Това е вторият път, в който актрисата влиза в клиника заради депресивни състояния.

1

Катрин Зита Джоунс

Катрин Зита Джоунс - последните статии, избрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Катрин Зита Джоунс от Ezine.bg. Списък на статиите за Катрин Зита Джоунс. Онлайн портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Катрин Зита Джоунс.
Катрин Зита Джоунс - Холивудски трикове за възстановяване след раждане

Холивудски трикове за възстановяване след раждане

06.10.201113619

Известните дами в Холивуд се възстановяват за отрицателно време след бременност. Разберете как са върнали фигурите си от преди раждането Джесика Алба, Катрин Зита Джоунс, Гуен Стефани.

Катрин Зита Джоунс - Какво е биполярното разстройство

Какво е биполярното разстройство

20.05.201106516

Биполярното разстройство трудно се диагностицира и протича във фази на еуфория и депресия. Симптомите на това заболяване имитират тези на шизофренията.

Катрин Зита Джоунс - Катрин Зита-Джоунс е в тежка депресия.

Катрин Зита-Джоунс е в тежка депресия.

16.04.201101121

Здравословните и психични проблеми на звездата са свързани с напрежението от битката на 66-годишния й съпруг Майкъл Дъглас. От една година актьора води за сега успешна битка с рак на гърлото. Това обаче се отразило много неблагоприятно за 41- годишната К

Катрин Зита Джоунс - Здравето на Майкъл Дъглас се подобрява

Здравето на Майкъл Дъглас се подобрява

18.03.20110391

През последните месеци здравето на Майкъл Дъглас значително се е подобри. 66-годишният актьор, който се разболя от рак на гърлото, мина през дълго лечение и продължителна химиотерапия.

Катрин Зита Джоунс - Рецептите за красота на Катрин Зита Джоунс

Рецептите за красота на Катрин Зита Джоунс

10.12.201004263

Счита се, че в Холивуд красавиците изглеждат безупречно, защото използват най-скъпата козметика. Картин-Зита Джоунс отхвърля тази теза. Вижте как да сте красиви с домашни средства.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни