Как да изперем килимите?

Как да изперем килимите?

Преди да се втурнете в мисията с прането на килими, трябва да се запознаете с няколко основни правила. Ето как да изберем килимите!

1

Килими

Килими - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Информация за Килими от Ezine.bg. Списък на статиите за Килими. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Килими.
Килими - Трикове за почистване на килима

Трикове за почистване на килима

28.09.2015015099

Почистването на килима в домашни условия е нещо, което производителите им не толерират, тъй като могат да възникнат различни проблеми в резултат от неправилната процедура.

Килими - Плесента в жилището може да причини рак на черния дроб

Плесента в жилището може да причини рак на черния дроб

27.01.201502612

Съществуват приблизително 200 000 вида на гъбичката на плесента. Те често влиза в домовете и се настаняват под килимите и в кухините. Плесента води до алергии, а азбестът причнява рак на черния дроб

Килими - Излъскайте тенджерите с лимон, а ножа - с картоф!

Излъскайте тенджерите с лимон, а ножа - с картоф!

20.01.201501828

Вместо препаратите за почистване можете да използвате екологично чисти продукти, за да внесете чистота и ухание в дома си. Оцетът служи за почистване на килима, лимонът - за лъскане на тенджери.

Килими - Готварска сол връща младостта на килима

Готварска сол връща младостта на килима

12.10.201406018

За хубаво почистване на килима и яркост на цветовете му, ще ви помогне готварска сол. Дървени стърготини, запарка от чай и оцет с вода освежават цветовете.

Килими - Петте мебели от повечето сексуални фантазии

Петте мебели от повечето сексуални фантазии

07.09.201401244

Британско проучване извади петте най-предпочитани от повечето хора мебели за секс. Според изследването те участват във сексуалните фантазии на почти всеки човек.

Килими - Нашият дом не е нашата крепост

Нашият дом не е нашата крепост

18.08.20140596

Така или иначе никой от нас не живее в стерилна среда, а и не е нужно, но можете да предотвратите някои болести, бидейки стриктни в следните направления.

Килими - Цветята пречистват дома от вредни токсини

Цветята пречистват дома от вредни токсини

28.08.201003455

В домовете ни присъстват различни нездравословни замърсители - токсини, които се отделят от пластмасите, боите, килимите. Кои цветя унищожават токсините - драцена, хризантеми, спатифилум.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни