Безобидни навици, които са много вредни

Безобидни навици, които са много вредни

Има навици, за които дори не подозирате колко много неприятности могат да ви навлекат.

1

Клечки за уши

Клечки за уши - последните заглавия, избрани публикаци и съвети. Всичко за Клечки за уши от Ezine.bg. Списък на статиите за Клечки за уши. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Клечки за уши.
Клечки за уши - 5 козметични продукта, които трябва да носите на сватбата си

5 козметични продукта, които трябва да носите на сватбата си

26.01.20180423

Всяка жена трябва да се чувства като най-красивата на света в своя сватбен ден. Дори да има сълзи пред олтара и изтощителни танци до сутринта, трябва да имате под ръка куп помощници, които да се грижат за перфектния ѝ външен вид. Ето кои са те

Клечки за уши - Ето защо клечките за уши са опасни за децата

Ето защо клечките за уши са опасни за децата

11.05.20170396

Според ново проучване повечче от 12 000 деца всяка година се нуждаят от болнично лечение, след като са използвали клечки за уши. Американско проучване е установило, че 263 000 деца са изпратени в болниците през изминалите 20 години, в следствие на нараняв

Клечки за уши - Изненадващите алтернативни приложения на ежедневните неща

Изненадващите алтернативни приложения на ежедневните неща

02.03.201701188

Човек се учи, докато е жив. Това е мъдрост, която никой не трябва да забравя. Всеки ден може да научим нещо ново, с което да направим живота си по-хубав и лесен. Още по-хубаво е, че има хиляди хитринки, за които буквално не подозираме.

Клечки за уши - Забравете за клечките за уши! Вижте причините

Забравете за клечките за уши! Вижте причините

22.01.201701565

Един от основните хигиенни навици, на които учим нашите деца наред с къпането и миенето на зъбите, е да чистят ушите си. В случая обаче се оказва, че допускаме голяма грешка.

Клечки за уши - Предпазване от инфекции на ушите

Предпазване от инфекции на ушите

07.12.20150915

Важен момент от цялостната превенция е правилното почистването на ушите. Желателно е ушите да се почистват, като видимата им част се обтрива с ъгълче на памучна кърпа.

Клечки за уши - За и против почистване на ушите с клечки

За и против почистване на ушите с клечки

26.11.20150826

От малки ни учат, че поддържането на висока хигиена задължително включва и почистването на ушите с клечки след баня. Доколко обаче това е полезно и кои всъщност са най-подходящите начини за справянето с ушната кал?

Клечки за уши - Защо клечките за уши са опасни?

Защо клечките за уши са опасни?

29.07.201303713

Д-р Даррат е специалист по уши, нос и гърло (УНГ) и споделя, че около 90 процента от наранените тъпанчеви мембрани са вследствие използването на памучни тампони. Тези травми минават самостоятелно, но при останалите 10 процента това не се случва