Как да изберем климатик?

Как да изберем климатик?

Климатикът е като грима – достатъчно незабележим и все пак от помощ. Съвременният свят е немислим без удобствата на климатика. Как да изберем климатик?

1

Климатик

Климатик - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко на тема Климатик от Ezine.bg. Преглед на статиите за Климатик. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Климатик.
Климатик - Промяната на температурата в офиса пази от диабет

Промяната на температурата в офиса пази от диабет

04.05.20170105

Във всеки офис по света се води ежедневна война. Става дума за климатика и на каква температура да е той. Изследвания показват, че средната температура, която задоволява всички и предотвратява ескалация на напрежението, е в рамките на 22 - 25 градуса

Климатик - Войните за климатика в офиса или защо някои не издържат на жеги

Войните за климатика в офиса или защо някои не издържат на жеги

23.08.20160245

Във всеки офис по света се води жестока битка. Ще си помислите, че става въпрос за израстване в кариерата, за мир, справедливост и по-добро заплащане! Не, борбата е за климатика. През лятото тя става особено ожесточена.

Климатик - Да преборим жегите без климатик

Да преборим жегите без климатик

28.07.20150947

Лято е, жега е, а вие нямате климатик? Не се безпокойте, има няколко лесни трикчета, които ще ви помогнат да се разхладите в топлото време.

Климатик - Вредно ли е да се спи на климатик

Вредно ли е да се спи на климатик

07.08.201306628

Колкото и приятно да е в летните жеги да стоим на климатик и околните да ни завиждат, то трябва да знаем, че подобно начинание крие и своите рискове.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни