Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

Чувствителната кожа може да ни причини не само дискомфорт, но и болка. Затова постоянната грижа за нея е напълно задължителна. Често обаче грижата за проблема кожа е изключително скъпа и понякога неефективна.

1

Кожни проблеми

Кожни проблеми - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Кожни проблеми от Ezine.bg. Обзор на статиите за Кожни проблеми. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Кожни проблеми.
Кожни проблеми - Методи за премахване на черни точки

Методи за премахване на черни точки

31.10.2018075

Досадните черни точки! Те са един от най-честите, но и най-неприятните проблеми на кожата. За разлика от акнето, те не просто остават след тийнейджърска възраст, а борбата с тях е трудна и сякаш резултатът никога не е в наша полза.

Кожни проблеми - Колко често е добре да се къпем?

Колко често е добре да се къпем?

25.10.20180819

Колко често е добре да се къпем? Това е любопитен въпрос, който няма еднозначен отговор. Особено за България - страна, в която се поздравяваме с Чистата баня, след като се изкъпем. Българите сме традиционалисти и смятаме, че веднъж в седмицата,

Кожни проблеми - Не ползвайте кокосово масло, ако имате тези кожни проблеми

Не ползвайте кокосово масло, ако имате тези кожни проблеми

12.06.201802076

Много се говори за чудодейните свойства на кокосовото масло, но истината е, че то не е подходящо за всеки тип кожа. Ако имате определени кожни проблеми, кокосовото масло повече ще ви навреди.

Кожни проблеми - Кога трябва да смените матрака?

Кога трябва да смените матрака?

05.06.20180172

Колкото и време да отделите на проучвания, за да разберете дали матракът ще ви пасне, трябва да спите една-две седмици на него. А ето и няколко изненадващи предупредителни знака, които ви подсказват кога е дошло време за смяна.

Кожни проблеми - Дезодорантите ни разболяват! Ето как тормозят здравето ни

Дезодорантите ни разболяват! Ето как тормозят здравето ни

19.03.20180718

В съвременният свят употребата на дезодоранти се счита за задължителна. Но именно те се явяват причинители на сериозни неразположения.

Кожни проблеми - Излекувайте акнето завинаги с алтернативни методи!

Излекувайте акнето завинаги с алтернативни методи!

05.03.201805408

За жалост акнето може да бъде доста упорито и тогава не ни помагат нито козметичните препарати, нито медикаментите. В такива случаи на помощ идват алтернативните методи за лечение.

Кожни проблеми - Забравете за кожните проблеми с помощта на какаово масло!

Забравете за кожните проблеми с помощта на какаово масло!

02.02.201803306

Какаовото масло е едно от най-здравословните и полезни масла, с които ни е дарила майката природа. То се извлича от семената на големите плодове, които растат на какаовото дърво.

Кожни проблеми - Кожните проблеми са честа причина за депресия и самоубийствени мисли

Кожните проблеми са честа причина за депресия и самоубийствени мисли

29.01.20180434

Изследване на Британския дерматологичен фонд показва, че 20 процента от хората с кожни проблеми след това страдат от депресия и самоубийствени мисли. Причината за това са подигравките на околните.

Кожни проблеми - Пигментация на кожата – на какво се дължи?

Пигментация на кожата – на какво се дължи?

24.02.201701224

Пигментацията на кожата е сред най-честите кожни неразположения, засягаща както мъже, така и жени. Има различни методи, които да ѝ повлияят, но профилактиката е за предпочитане пред вече наличния проблем.

Кожни проблеми - Най-големите грешки, които почти всяка жена прави при съхраняването на козметика

Най-големите грешки, които почти всяка жена прави при съхраняването на козметика

01.01.201702257

Козметиката е едно от най-силните ни разкрасителни оръжия. За да бъде тя безопасна за нас и ефективна обаче, е нужно да я съхраняваме при определени условия. Вижте кои са най-честите грешки, които допускаме спрямо спиралата, черния молив и червилата си.

Кожни проблеми - Имате акне? Значи здравето ви куца!

Имате акне? Значи здравето ви куца!

02.08.201605673

Проблеми с черния дроб могат да бъдат причина за появата на акне. Диетичният режим в ежедневието може да повлияе организма и да предизвика акне.

Кожни проблеми - Как да се отървем от акнето по гърба

Как да се отървем от акнето по гърба

05.06.201603148

За да се справим с акнето, независимо на коя част от тялото ни се е появило, трябва да намерим причината за пъпките. Най-важно е да не стискате и чоплите пъпките, защото ги разранявате и може да ви останат белези.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни