Добавете тези 3 съставки към кафето и тялото ви ще се преобрази

Добавете тези 3 съставки към кафето и тялото ви ще се преобрази

Когато се приема с мярка, качественото кафе може да е полезно. А когато към него се добавят няколко полезни съставки, ползите от кафето нарастват значително.

1

Кокосово мляко

Кокосово мляко - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Информация за Кокосово мляко от Ezine.bg. Списък на статиите за Кокосово мляко. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Кокосово мляко.
Кокосово мляко - Кокосова вода за млада и сияйна кожа

Кокосова вода за млада и сияйна кожа

04.08.201301778

Подходяща е за приемане като разхлаждаща напитка в горещите дни, използва се също и като енергийна напитка. В кокосовата вода се съдържат цитокини, както и антиоксиданти, които от своя страна (макар и малко) забавят процесите на стареене.

Кокосово мляко - Кокосовата вода - вода от дървото на живота

Кокосовата вода - вода от дървото на живота

28.09.201201166

За хората, които живеят в тропическите страни, като в Индонезия и Филипините, кокосовата палма е дървото на живота. Един от най-ценните продукти е кокосовата вода - течността от пресен млад кокос.

Кокосово мляко - Кокосът повдига либидото на мъжете

Кокосът повдига либидото на мъжете

27.09.201201288

В продължение на стотици години, кокосът е известен със способността си за повишаване на либидото и подобряване на производителността при мъжа. Кокосът като естествена Виагра.