Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй

Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй

За да си донесете здраве и благополучие през следващата година, вижте съветите за подредба на коледната маса на фън шуй.

1

Коледна трапеза

Коледна трапеза - последните статии, подбрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Коледна трапеза от Ezine.bg. Преглед на статиите за Коледна трапеза. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Коледна трапеза.
Коледна трапеза - Подреждане на коледната маса

Подреждане на коледната маса

25.12.201401525

Истинската коледна магия се усеща и с помощта на аромата на запалени свещи. Затова сложете няколко декоративни свещи в метални или керамични свещници.

Коледна трапеза - Тенденции в коледно-новогодишната украса тази година

Тенденции в коледно-новогодишната украса тази година

22.12.201302712

Основните тенденции при цветовете за тазгодишната коледно-новогодишна украса ще са тъмносиньо, смарагдово и ярко златисто в комбинация с по-меки цветове като бяло, сиво и кремаво.

Коледна трапеза - Вкусни идеи за коледната трапеза

Вкусни идеи за коледната трапеза

25.12.201204230

За Коледната трапеза пригответе ястия, които гостите ви със сигурност не са опитвали. Предястията също трябва да са изненадващи – такова със сигурност е предястието Весела сьомга .

Коледна трапеза - Идеи за коледни украси от хартия

Идеи за коледни украси от хартия

21.12.201204857

Вече се усеща коледното настроение, елхите в магазините, рекламите и брошурите приканват да побързате с избора си за коледните подаръци. Дори детето ви е изпратило писмото си до Дядо Коледа.